НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ І ХАМСЬКЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Natali777nata
Відділення за адресою: Київ, вул. Білоруська, 10/18
05.10.2022 Я прийшла до відділення банку, який знаходиться за адресою Білоруська 10/18 щоб забрати замовлені кошти, проте о 13 год. 12 хв. одна із співробітниць банку сказала покинути відділення у зв’язку з повітряною тривогою. Проте тривога була ЛИШЕ у Київській області.
Я зателефонувала на гарячу лінію приват 3700, де оператор ІРИНА 292465 повідомила мені, що у зв’язку з тим що існувала загроза життю і здоров’ю співробітникам та клієнтам банку, відділення було зачинено. Я пояснила ще раз, що тривога об’явлена лише Київській області, а не в місті Києві. На що Ірина повідомила, що Київ та Київська область це одне і те ж саме… Я перезапитала в неї ще раз, проте ця НЕЗДАРА почала говорити, що керівництво банку може самостійно регулювати роботу відділення в любий момент. Я знову ж запитала, що виходить, що в будь-яку секунду відділення ДЕРЖАВНОГО БАНКУ може бути зачинено за рішенням керівника відділення??? На що ІРИНА 292465 повідомила, що відповідно до (зверніть увагу будь-ласка) СТАТТІ 173 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, вона вимушена покласти слухавку. І просто закінчила розмову.
В мене виникає запитання: це державний банк, чи шайка недосвідченого ***, яке мало того, що наживається за рахунок коштів простих людей, так навіть не в змозі відповісти на елементарні запитання!
Ганьба!!! Дно вИ просто дно цієї країни!
Приватбанк
Вітаємо.
Перепрошуємо від імені банку за незручності. Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.

6 жовтня 2022, 18:36
А Киев не входит в Киевеую область? Тоисть если вот прям в самом Киеве нету сигнала тревоги то все? Как быстро видимо забыли что такое прилеты по городу. Никто из-за вас не будет свою жизнь подставлять наражон. Вас таких надо переселять видимо по ближе к фронту где каждый день по городам идут прилёты ибо совсем уже живёте в своем розовом мире
6 жовтня 2022, 19:31
Не входит в область. А девочка в школе не училась и не в курсе, что Киев географически находится в середине Киевской области, а не где-то сбоку.
7 жовтня 2022, 7:50
Киев не входит в киевской области, но при этом в центре области находится. Ахуенная логика) аплодисменты стоя
По вашей логике если тревогу объявить по всей например харьковский, запорожской или николаевской области то это не значит что тревога в самом городе да?) Любителей возмущаться что то или иное заведение закрылось во время тревоги видимо надо *** ибо иначе они не понимают что война вокруг. А лучше в прифронтовых города отправить, пусть посидят под обстрелами, вспомнят каково оно и что игнорировать сигнал тревоги не стоит
9 жовтня 2022, 15:47
Ну это уже не ко мне вопросы, а к нашему правительству, почему у них Киев не входит в состав Киевской области, а выделен как отдельная территориальная единица.

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ І ХАМСЬКЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ