Шахраї вкрали гроші з кредитної картки пенсіонера
У серпні 2022 року почали надходити смски на телефон що в мене борг і я маю його погасити! Пішла до найближчого відділення Приват Банку, там менеджер мені сказав, що з моєї картки були зроблені 2 покупки на якомусь Американському сайті, на загальну сумму 5583,71 грн, начебто хотіли зробити ще покупу, але не вистачило грошей, CVV код підбирали з декількох спроб і цей борг на мені і я маю його погасити!
Залишила через телефон 3700 заявки на блокування цієї картки і на повернення цих грошей, також написала заяву до Поліції про шахрайські дії.
Минуло вже 3 тижні і нічого не чути, але що робить Приват Банк, він з моєї ПЕНСІЙНОЇ картки списує гроші в погашення начебто мого боргу і це під час війни, де мені тепер брати гроші на ліки?
Знову подзвонила до горячої лінії, там мені почали розказувати, що Приват Банк тут начебто ні до чого і йдіть в Поліцію, поліція каже ми тут також нідочого, це витік данних з Приват Банку, хай цим займається С Б Приват банку… Люди, де шукати справедливість? Що робити?
Шкодуємо, що вам довелось стикнутись з подібною ситуацією. Оплати, про які йде мова, могли бути проведені лише з введенням даних картки, таких як строк дії, номер картки і CVV код, що відомі лише її власнику. Якщо картка не передавалась третім особам радимо перевірити, хто міг отримати доступ до конверту з карткою і таким чином дізнатись її дані необхідні для проведення оплати.
Заявки на повернення коштів вже створені та знаходяться в роботі. Ми будемо оскаржувати дані операції за правилами міжнародної платіжної системи, яка встановила регламент на обробку таких заявок до 120-ти днів. Як тільки ми отримаємо інформацію щодо успішності оскарження ми вас додатково проінформуємо.