не можу зробити переказ на зарубіжну картку
Искренне вам сочувствую… Не стоило вам доверять Приматам ваших денежек…
- Євген Ковалевський
- 9 вересня 2022, 12:19
Не вирішена проблема ви чого з глузду зьїхали
- Alex654321
- 9 вересня 2022, 14:19
У меня Приват при пополнении вообще просто украл 700 грн!)))
Таких случаев очень много!!!
За півтора місяці не вирішити питання по переказу з карти на карту, про що розмовляти !?
Зі своєї сторони ми успішно відправляємо кошти на рахунки банка отримувача за створеними вами платежами, однак банк отримувача відхиляє платіж і тому гроші повертаються назад на вашу картку. Така операція проходить в кілька етапів.
Списання коштів з картки (відправка платежу), якщо на цьому етапі є обмеження або ліміти від нас, то платіж відразу буде забраковано без списання. Якщо ж операція (списання) проходить, то на нас чекає наступний етап — запит на зарахування до банку отримувача.
Якщо отримувач підтверджує це і проводить зарахування на свою картку — то кошти отримано на кратку адресату.
В іншому ж разі, коли банк не приймає оплату, то кошти повертаються на картку відправнику.
Я даній же ситуації, банк отримувач по своїм причинам не приймає оплату та повертає її до банку відправника.
На жаль, ми не можемо вплинути на це рішення і вам потрібно звернутись в банк отримувача для вирішення питання з їх представниками.
Також цю інформацію ви можете бачити в своєму Приват24 зайшовши в архів платежів.
Щодо ситуації, яка склалась при ваших зверненнях до підтримки, ми обов'язково розглянемо та приймемо необхідні заходи.