Мінфін - Курси валют України

Встановити

Приватбанк наживається на війні

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Natali777nata 8 вересня 2022, 11:22
Мало того, що ці НЕДОЛЮДИ на час війни підняли відсотки майже на всі послуги, в тому числі з’явився відсоток на свіфт-переказ (Відправка SWIFT-переказу (за кордон) — 0,5% від суми (min 5 грн), але не більше 500 USD + 12 USD у грн за курсом НБУ.). Мені родичі з-за кордону перевели кошти в валюті на мій валютний рахунок, з чого банк взяв чималу суму в валюті. Ок. Я звернулася 30.08.2022 аби зняти валюту попередньо замовивши її на приват24. 31.08.2022 мені прийшло схвалення готівки, я і пішла за нею до відділення, що знаходиться на вул. Білоруська,10/18, проте банк не працював з НЕВІДОМИХ причин до 02.09.2022 (за інформацією яка була розміщена на дверях банку". Я звернулася на гарячу лінію, де мені пояснили, що банк не працює, тому що існує загроза життю і здоров’ю співробітників та клієнтів. Те, що інші відділення працюють, це ок, загроза існує саме для даного відділення. Потім ця наліпка на дверях банку змінилася на: НЕ ПРАЦЮЄМО до 08.09.2022, потім до 15.09.2022. ОК. Я звернулася до іншого відділення, як мені порадив співробітник з підтримки на гарячій лінії приватбанку. 06.09.2022 я подала заявку на отримання своїх коштів в валюті, і зранку 08.09.2022 приходить повідомлення: ВАШУ ЗАЯВКУ ВІДХИЛЕНО. Знову ж з невідомих причин!!! Я дзвоню цим ШАХРАЯМ на гарячу лінію 3700, а там вони мені повідомляють, що виникли проблемиу логістиці доставки валюти!!! Бінго просто! Так зняти відсоток за переказ вони зуміли. а видати мої кошти ні!
Мої дорегенькі, це стаття! «Привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, -»
і якщо ви думаєте. що я як і всі потисну плечима і буду «чекати», то ви помиляєтесь!!! Я зберігаю абсолютно всі матеріали по моїм зверненням, замовленням і вашим відхиленням, поки ви КОРИСТУЄТЕСЯ і ЗАРОБЛЯЄТЕ на моїх коштах!!!
ВИ просто ДНО цієї країни, МАРОДЕРИ і ХАПАЧІ!!! Просто так нічого не зійде з ваших брудних рук!!! зустрінемось найближчим часом! ;)
Приватбанк
Відповідь банку
8 вересня 2022, 14:16
Добрий день!
З початку повномасштабного вторгнення банк відмінив частину комісій для своїх клієнтів та деякі з них наразі повернулись, через що у вас могло скластись враження про додавання нових комісій. Комісія при зарахуванні swift переказу на картку для виплат була і раніше та не є нововведенням. З 01.04.2022 і до цього часу скасовано комісію за SWIFT-перекази за призначеннями «Допомога Армії» та «Оплата лікування».
Зазначене вами відділення не працює у зв'язку з пошкодженням комунікацій в приміщенні. Ремонтні роботи вже проводяться, щоб відкрити відділення на наступному тижні.
Банком не привласнені ваші кошти, ви все ще можете користуватись ними здійснюючи оплати з картки, знімаючи готівку в банкоматах. Що ж до отримання готівкової валюти така опція залишається. Ваша заявка на замовлення готівки була скасована по причині тимчасових складнощів у логістиці доларових банкнот із-за кордону. Ми приносимо вибачення за завдані незручності та пропонуємо сформувати нову заявку. Якщо замовлення коштів буде виконане — Ви отримаєте про це повідомлення.

Коментарі - 3

+
0
SergeyNina
SergeyNina
8 вересня 2022, 13:53
#
Белорусская 10/18 вероятно не работает из-за близости к заводу Артём и штабу сухопутных войск Украины. Наличных долларов нет, ждите когда привезут, возможно на следующей неделе
+
+1
SergeyNina
SergeyNina
8 вересня 2022, 14:16
#
Дружеский совет :обратитесь в нбу может зашевелятся и логистика купюр пойдёт быстрее в Укр банки
+
+15
Jokets
Jokets
8 вересня 2022, 15:55
#
Уже интересно представить как успешно такой знаток законов пребывает дело ибо лепит хрень полнейшую
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Всі курси банку