Приват банк бреше та ігнорить
- KotletaDollarov
- 5 вересня 2022, 13:36
Нужно зайти в биллинг AWS и посмотреть за что было списание в отчетах. Чтоб не списывало, нужно отвязать в AWS свою карту, ее невозможно отвязать, пока у вас подключены там платные сервисы. Пока вы не рассчитаетесь с амазоном, списания будут идти со счета, к которому была выпущена карта, неважно она заблокирована или нет. Нужно закрывать счет, а не карту, чтоб не было списаний. Или писать в саппорт AWS, чтоб вернули деньги, если они были ошибочно списаны
Але в мене немає акаунту на амазоні! Як мені це зробити?
- KotletaDollarov
- 5 вересня 2022, 14:21
Если вы точно никому данные карты не давали для привязки на Амазон (родственники, друзья и т.д. кто может быть связан с ИТ), то значит их у вас украли (как минимум номер карты и ММ/ГГ) то инициировать процедуру чарджбека в привате, саппорт может упираться и очень не хотеть, рассмотрение может занять 90−180 дней на оспаривание платежа. Нужно давить на саппорт и настаивать, что списание мошенническое и делали ее не вы и данные карты были скомпроментированы
Я даного платежу не здійснювала. Дані карти не передавала нікому.
Прошу пояснити мені, як з карти на якій закрита оплата в інтернеті та виключена подвійна конвертація відбулося списання?
04.09. звернулась у ваш чат. Де ваш співробітник обіцяв мені оформити заяву на повернення коштів. Але потім просто похамське заігнорив мене і все. Наступні спроби визвати оператора закінчилися ігнором.
Прошу розібратися в даній ситуації. І пояснити чому мене ігнорують. Та створити заяву на повернення коштів.
Перепрошуємо за дану ситуацію. Ми проведемо роботу з фахівцем, щоб уникнути такого в майбутньому. Наші колеги зателефонують вам для подачі заявки на повернення коштів.
Що ж до оплати з картки, зазначимо, що така операція можлива лише в разі, якщо дані картки, що відомі лише її власнику, були введені на сторонньому сайті.
Інтернет-ліміт спрацьовує при проведенні ризикових операцій в інтернеті. Система аналізує сайт, використовуючи при цьому тисячі чинників. Якщо оплата не є ризиковою інтернет ліміт для неї не потрібен і не буде задіяний при проведенні платежу.