Сдулся Приват

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Fixoil
Три года пользовался Приват. Сейчас перешёл на Моно. Рад безгранично.
Приват своей жадностью достал.
Перевод с Привата на Приват — плати комиссию. Плати членский взнос за Gold карту, но в реальности привилегий 0. Плати за личного банкира (которого я даже телефон не знаю и не хочу знать). Плати страховку, которую тебе навязывают при оформлении карты.
Вообщем как содрать побольше денег.
А по факту: был кредитный лимит. Взяли и тупо сделали 0.
За что Вам платить то?
Приватбанк
Ми щиро прагнемо до того, щоб наші клієнти не платили зайвих комісій, тому завжди розповідаємо, як безкоштовно користуватися нашими картками й уникнути переплати за кредит: https://privatbank.ua/kak
Ви можете ознайомитись з актуальними тарифами на проведення платежів на нашому сайті та обрати для себе найбільш оптимальний варіант переказу коштів. Наприклад, при переказі з картки для виплат на Універсальну комісія відсутня. Якщо ви бажаєте замість картки Gold рівня мати звичайну, це також не проблема, адже картку можна перевипустити. Що ж до страховки, зазначимо, що її оформлення відбувається за згодою клієнта. При оформленні у відділенні банк відправляє код з смс на фінансовий номер, надавши код для оформлення клієнт підтверджує своє бажання оформити страхування. При цьому, клієнт в будь-який момент може розірвати страховку в своєму Приват24.
Рішення про збільшення чи зменшення ліміту банк приймає аналізуючи велику кількість факторів, саме тому виділяти один з них було б некоректно, так як кожен має свою вагу і впливає на кінцеве рішення.

Jokets
Jokets
22 липня 2022, 12:21
А причем кредит лимит к абонплате? Перевод с карты на карту ком если перевод делать с кредитки на дебет, если с детеб карты на универсальную ком нету так что не нужно врать. Не хотите голд карту, могли взять обыску и не платить 20грн ровно как и страховку могли не включать. Но отказать язык в жопе видимо был, а как ныть так умеете)
30 липня 2022, 5:20
Банков Море в стране, выбирайте какой нравится
30 липня 2022, 5:20
Выбираю всегда банки с иностранным капиталом Чтобы акционеры и правление обязательно были Европейцами по паспорту