Приватбанк краде гроші із старих рахунків
| EUR | 50 | 51 |
Нажаль немає можливості тут закріпити скріни нашої переписки із банком.
Але коротко, сервіс liqpay — це сервіс від приватбанку, раніше використовувався для онлайн оплат покупок в інтернеті (зараз з цим справляються інші сервіси). Пізніше liqpay змінив вид діяльності і став платіжним сервісом для бізнесклієнтів, тобто liqpay підключають для інтернет магазинів, а простим фізичним особам він вже не доступний. Отже, десь 8 років назад я туди закинув гроші для онлайнпокупки, остаток коштів в мене відображався в кабінеті приват24 як окремий рахунок liqpay. Потім кабінет і сайт привату оновився і цей рахунок liqpay щез. Служба підтримки банку мені так прямо і сказала що рахунки вже необслуговуються і вони мені нічим не можуть допомогти, визнавши цим самим що банк просто вкрав мої кошти, наче це не державний банк, а якийсь лохотрон типу МММ
LiqPay – це платіжний сервіс, що надає можливості інтернет-еквайрингу – приймання платежів на сайтах, у мобільних додатках, підключених до Інтернету. Для продавця, це сервіс приймання платежів, а для покупця — зручний спосіб оплати.
Обслуговування клієнтів, їх рахунків та функціонування сервісу LiqPay здійснюється на підставі чинного законодавства і актуальних Умов та Правил надання банківських послуг, що розміщені на офіційному сайті банку https://privatbank.ua/terms.
На підставі постанови НБУ від 27.11.2018 № 130 «Про затвердження Правил застосування переліку документів, що утворюються в діяльності Національного банку України та банків України» банк має зберігати договір по якому обслуговувався ваш рахунок LiqPay протягом 5-ти років після виконання умов договору. Відповідно, так як з моменту припинення обслуговування зазначеного вами рахунку пройшло більше часу, банк не був зобов'язаний надалі зберігати договір на підставі якого обслуговувався рахунок. Можливість скористатись коштами зберігалась аж до моменту припинення обслуговування рахунку.