Банкоматы не выдают деньги, со счета деньги списаны
- Ответ банка
- PrivatBankQM
- 17 червня 2022, 14:07
Дякуємо за зворотній зв’язок в приватних повідомленнях. На даний час нами було отримано один запит на оскарження операції по вказаній вами картці. Вже на наступний день після отримання запиту ми підтвердили невидачу готівки, відповіли на запит і повернули кошти.
- MarinaSh92
- 17 червня 2022, 17:28
Прямо даже не знаю, какому из банков верить.
Не знаю кто из вас там с кем связался, но сейчас меня набрал менеджер Конкорда и деньги возвращены, за это спасибо.
Вот бы сразу так слаженно сработали — и не пришлось бы негативные отзывы обрабатывать.
Так, інколи техніка може спрацювати некоректно та ми прагнемо, щоб всі наші сервіси завжди працювали на 100% і безперервно проводимо їх модернізацію.
Банк надає можливість користуватись своїми послугами як клієнтам, так і користувачам інших банків, розуміючи, що наша система банкоматів і терміналів доступна майже повсюди.
Що ж стосується звернень до підтримки, то дійсно, саме той банк, що випустив картку має проводити запит щодо коректності проведення операції, якщо клієнт не згоден з нею, адже лише банк емітент може бачити чи дійсно кошти списані.
Ми будемо раді допомогти вам в прискорені розгляду заявки.
Якщо вона дійсно була вже адресована до нас, то просимо надати в особистих повідомленнях деталі та по можливості підтвердження, що вона дійсно вже була направлена до нашого банку.