Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відмовляються повертати кошти з банківської скриньки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
alexrt 16 червня 2022, 0:13
Перш за все хотів би застерегти необвчних клієнтів, які думають, що ваші кошти в безпеці в цьому банку. Насправді, зберігати кошти в уьому банку — найбільш небезпечно та найшірще рішення, яке може бути вами прийняте.
Я мав необережність відкрити сейфову скиньку. Вчасно сплачува за неї та зберігав там деякі цінні речі та невелику суму грошей на всяк випадок. Гроші скажу вам немаленькі — близько 20−30 доларів в місяць. Виїхав закордон та був впевнений, що мої цінності будуть в беспеці.
У 2020 році повідомили, що відділення переїжджає та я маю зявитися та забрати свої речі зі скриньки. Я сказав, що я закордоном та не маю змоги зявитись у відділення. Працівники банку самовільно вскрили мою скриньку. Речі описали. Я почав вимагати, щоб грошові кошти мені повернули на мій рахунок. Адже нічого складного в цьому немає. Ви вилучили гроші клієнта з його скриньки, що вам заважає ці гроші покласти на рахунок клієнта у вашому ж банку? Не тут то було!
Зараз зназоджусь за кордоном, та не маю змоги звернутись у відділення. В договорі у них вказано, що через 3 роки вони мають право знищити майно, крім валютних цінностей, яке знаходиться в моїй скринці. Тобто, вони мені зараз кажуть, що просто заберуть мої гроші, тому що я не можу зявитись у відділення. Знайомих там немає, довіреність також не маю змоги комусь видати. Гроші свої затребував в них. В договорі вказано, що якщо клієнт не затребує свої цінності, то банк має право їх знищити через 3 роки. Зрозуміло, що гроші ніхто знищувати не буде, а значить вони просто заберуть їх собі. Але я затребував свої цінності, просто не маю можливості зявитись у їх відділення.
Не знаю як повернути свої кошти тепер, які я мав необережність та наївність довірити цьому банку.
Приватбанк
Відповідь банку
16 червня 2022, 10:46
Добрий день!
Надання послуги оренди сейфової скриньки здійснюється на підставі та керуючись Умовами та Правилами розміщеними на сайті банку. Необхідно розуміти, що у разі розміщення клієнтом в сейфовій комірці грошей вони вважаються в першу чергу майном, яке залишив клієнт на зберігання. Правила та регламент поводження з майном клієнта, яке знаходиться в сейфовій комірці у разі закриття чи переїзду відділення визначені Умовами та Правилами надання банківських послуг: https://privatbank.ua/terms
Згідно пунктів УіП:
2.8.1.8.1. Сторони узгодили, що Банк має право здійснити розкриття Сейфової скриньки без присутності Клієнта в разі закриття Депозитарію з урахуванням обставин, передбачених п.2.8.1.3.11. цього Договору.
2.8.1.3.11. При закритті Депозитарію, якщо до вказаної в повідомленні Банку дати Клієнт не забирає вміст Сейфової скриньки, Банк здійснює її розкриття в порядку та на умовах, визначених підрозділом 2.8.1.8. цього Договору.
2.8.1.8.2. Для розкриття Сейфової скриньки без присутності Клієнта Банком створюється комісія з працівників Банку. Комісія розкриває Сейфову скриньку Клієнта, про що складає відповідний Акт про розкриття та опис її вмісту з наступним його вилученням і передачею на збереження в будь-яке інше приміщення Банку, яке дозволяє забезпечити збереження майна Клієнта. Один екземпляр Акту та опису долучається до вмісту Сейфової скриньки та зберігається разом з ним.
Зазначимо, що клієнт може затребувати і отримати речі, які залишив на зберігання звернувшись самостійно до депозитарію де розміщена його сейфова комірка. Також договором (п. 2.8.1.6.2.) передбачено, що клієнт має право довірити користування сейфовою скринькою іншим особам шляхом оформлення довіреності, посвідченої нотаріусом.

Коментарі - 1

+
0
Jokets
Jokets
17 червня 2022, 4:52
#
Когда вы дожили вещи (деньги) в ячейку вы же должны понимать были что забрать от туда вы сможете при личном обращении в банк. Тогда почему же банк такой плохой сякой если вы не можете приехать в Украину за своими вещами забрать и поставить об этом подпись свою.
Вскрыли ячейку без вас? Интересно же, а как они должны были тогда переезжать? Ах да из-за какого-то пупкина, все никуда не едем да? Не слишком много чести будет?) Боимся приехать получить повестку или что не так?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.9 45.9
USD 41.1 41.7
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Відмовляються повертати кошти з банківської скриньки