Мошенничество, игнор клиента
Вы снимали наличку в банкомате привата?
- Kushnir7788
- 7 червня 2022, 9:52
Ні, знімала в банкоматі за кордоном. Справа в тому, що мені одразу прийшло повідомлення по картці що операція відхилена. Те саме було написано на екрані атм. Однак баланс по картці змінився!
- Kushnir7788
- 7 червня 2022, 9:57
Мені одразу прийшло повідомлення, що операція по зняттю коштів відхилена! Однак баланс по картці змінився! Тому не треба мене запевняти у вашому прагненні до допомоги у повернененні моїх коштів! Тому що на екрані атм одразу було повідомлення, що кошти не будуть видані! Таким чином приватбанк чудово знає, що гроші не було видано! Однак це не завадило йому їх списати у невідому напрямку! І я чудово розумію чому — мало того, що ви не даєте зняти власні кошти за кордоном, порушуючи постанову НБУ, ви ще Ц крадете мої гроші!
У разі, якщо кошти списані з картки, оскарження операцій здійснюється за правилами платіжної системи. В даній ситуації заявка на повернення коштів подається клієнтом в банку, що видав картку.
Ви можете бути певні, що ми завжди прагнемо якомога швидше надати інформацію і за наявності збою повернути кошти, коли до нас надходить відповідний запит на оскарження операції.