Приватбанк заборонив зняття невеликих сум готівки в банколматі у Польщі
- GrugoriyHoland
- 14 травня 2022, 17:23
Сейчас, вам продажные приватовские «наймити» все расскажут! Не переживайте, будете еще «извиняться» перед банком.
Ау… «наймити» пора за работу, появляются плохие отзывы о «Привате», давайте ка раскажите …как надо жить!!!
Да, действительно, банк прекратил выдачу валюты со счетов. На себе испытал, только гривной.
Искренне вам сочувствую… Не стоило Вам доверять приматам ваших денежек…
Ситуація з видачею готівки не змінилася. Приват блокує видачу в Любліні навіть 100 злотих в банкоматі.
- Олександр Сідько
- 26 травня 2022, 11:39
Вчора спокійно зняв 1000 злотих у Гдині.
Тиждень тому без проблем зняв 200.
Тиждень тому без проблем зняв 200.
У мене і моєї доньки -- вже більше місяця не дає ні в одному банкоматі навіть 100 злотих. Ліміти навіть тих 50000, як ви розумієте, точно не перевищені. Банкомати видають повідомлення, що транзакція відхилена емітентом -- банком, що видав картку (Приватбанком) . Приват, зі своєї сторони, не визнає проблеми і каже, що від них ніяких обмежень немає. Коло замкнулося…
Короче переписываюсь до сих пор с поддержкой. Поддержка продолжает утверждать, что все выяснили, (хз что они там выяснили, прошу ответить, не пишут) извиняются, и снова меня посылают туда же. Подьехал проверить (а вдруг и правда поддержка разобралась)Выстоял очередь, мне консультант отделения банка всё также четко ответил: валюту в нащем отделении (а оно в городе одно) Вы можете и не заказывать, не выдадим. Берите гривной. Ай поддержка, ай молодцы!!!
Ситуація з видачею готівки не змінилася. Приват блокує видачу в Любліні навіть 100 злотих в банкоматі або гривневі картки привату поступово перестають обслуговувати у Польщі.
Вихід один — швидше знімати усі гроші з рахунку і відкривати рахунок в іншому адекватнішому банку.
Ще у лютому все було ок. А тепер Приват заборонив зняття готівки.
З боку ПриватБанку немає обмежень щодо мінімальної суми зняття коштів за кордоном.
Наразі є обмеження щодо максимальної суми:
— зняття готівки з гривневої картки ПриватБанку за кордоном – 100 000 грн/місяць.
— зняття готівки з валютної картки ПриватБанку за кордоном – еквівалент 100 000 грн/день.
У разі, якщо при спробі зняти кошти нам не надходить запит на зняття від банку, через банкомат якого здійснювали операцію, на жаль, ми не можемо вплинути на цю ситуацію.