ПриватБанк не перестає дивувати

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
gresserg
… своїм крохоборством. Ну я мабудь нормальний клієнт, бо навіть вони періодично мені пропонують свій платінум. Крім того я сплачую заборгованості вчасно, кредитними канікулами не користуюсь, тримаю валюту на Приватовскому ФОП-рахунку, міняю її за їх чудо-курсом. Чого ще банку бажати. А ось і ні, ще треба на пару долларів нагріти. Сьогодні при сплаті комунальних копійчаних платежів вони підставили туди мою віртуальну USD картку, з якої ніколи не сплачувалося ніяких гривневих платежів. І тому проведення платежів на користь водоканалу обійшлося мені в 6 доларів за два платежі (на 10 та 15 грн). Тобто я заплатив банку 6 долларів, щоб заплатити комунальні на 1 дол. Також щоб компенсувати неочікувану зміну баланса на картці треба буде відкупити валюту та заплатити банку подвійну маржу. Звичайно, я винен что не проконтролював, та й втратив небагато, не більше 10 дол, тому в суппорт писати не буду — хай шукають самі якщо бажання є. Але нашо мені такий банк якому навіть копійчані проводки не можна довіряти та треба двічі перевіряти?
Приватбанк
Банк не може знати з якої картки ви хотіли б, або навпаки, не хотіли б провести операцію і саме тому на етапі створення платежу можна обрати ту картку, з якої ви бажаєте його провести.
При цьому, перед відправкою коштів клієнту необхідно підтвердити операцію. Таким чином клієнт дає доручення банку провести платіж з тої картки, яка була обрана при його створенні.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук не зарахований (на 02.05.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.

krv77
krv77
29 квітня 2022, 8:10
Мабудь, ви нею просто користувалися останньою, ось карту i пiдставило автоматично…
Jokets
Jokets
29 квітня 2022, 14:58
Как банк может сам за вас знать с какой карты платить?
29 квітня 2022, 18:12
Не може, проте саме банк обирає дефолтну картку, з якої буде списання, яку до того ж не видно, якщо не прокручувати екран
29 квітня 2022, 18:05
Так банк не може знати з якої картки я бажаю платити. Але картку за замовчуваням яка там з’являється задає саме банк. Може тоді, якщо банк не знає, слід будо б очікувати мого вибору.
29 квітня 2022, 18:09
І ще запитання чому 3 долари коштує переказ з цієї картки на адресу водоканалу звичайно нікого не хвилює. Тобто, транзакція в Інтернеті - безкоштовно, а сплата комунального платежу в Україні - 3 долари. Чому?