Мінфін - Курси валют України

Встановити

Заблокували замовлення інтернет-картки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Vovanella 24 квітня 2022, 11:58
Був неприємно здивований, бо заблокували створення інтернет-картки. Як виявилось, що можна оформити всього 10 інтернет-карток за весь час користування банком. Більше 4-х років тому, створював ці картки, для прийому оплати і оплати в інтернеті. Звернувся в підтримку, попросив, щоб все ж таки, відкрили інтернет-картку в гривні, про всяк випадок, але відмовили, мотивуючи тим, що я колись вже замовляв багато цих карток. Попросив, щоб створили хоч одну картку, закривати її не буду, також відмовили і порекомендували відкрити Digital картку. Але така картка в мене вже є, для особистих цілей і оплачувати товари в інтернеті з неї не дуже хотілось би.

Чи є можливість в індивідуальному порядку, все ж відкрити мені ОДНУ ЄДИНУ інтернет-картку в гривні Visa?
Приватбанк
Відповідь банку
24 квітня 2022, 13:38
Добрий день!
Нам шкода, що ви відчули незручності, однак, дійсно, існують ліміти на відкриття клієнтом інтернет-карток за весь період обслуговування. Як ми вже вам зазначали раніше, що є можливість оформити Digital картку — це платіжна картка, яка має всі властивості звичайних пластикових карток, тільки без фізичного пластику.
Головна перевага digital картки над інтернет картками — можливість додати її у Apple Pay чи Google Pay. Тоді можна проводити купівлі за її допомогою через NFC.
А ще з digital карток можна знімати кошти за допомогою 'Операцій без картки' в банкоматах ПриватБанку (для карток у гривні) або у відділенні ПриватБанку (й з валютних карток).
Для замовлення картки досить перейти в оновлену версію Приват24.
Для https://next.privat24.ua/ — увійти в обліковий запис, натиснути 'Гаманець' — '᎒' — Додати картку — Digital картка.

Коментарі - 8

+
0
MykolaA
MykolaA
24 квітня 2022, 12:52
#
В такий спосіб людина опановує українську мову.
Vovanella 24 апреля 2022, 11:58
Отделение по адресу: Черкассы, ул. Байды-Вишневецкого, 40
Був неприємно здивований, бо заблокували створення інтернет-картки
Vovanella 30 октября 2021, 14:53 Приватбанк
# Заблокировали заказ интернет-карты от ПриватБанка
Добрый день! Решил сегодня открыть интернет-карту для оплат в интернете. Каково было моё удивление, когда в Приват24 написало — Згідно рішення Банку відкриття інтернет-картки відхилено.
Vovanella 22 февраля 2021, 18:30 Приватбанк
# Заблокировали заказ интернет-карты от ПриватБанка
Добрый день! Решил сегодня открыть интернет-карту для оплат в интернете. Каково было моё удивление, когда в Приват24 написало — згідно з рішенням банку, в відкритті картки відмовлено.
+
0
Vovanella
Vovanella
24 квітня 2022, 13:57
#
В цьому є щось погане, що я пишу Українською мовою? Чи Вам немає чим зайнятись? Питання було адресовано банку та її представникам. Якщо у Вас немає що відповісти по суті питання, тоді до побачення!
+
0
Vovanella
Vovanella
24 квітня 2022, 13:54
#
Дякую за відповідь, але як я, писав раніше, мене цікавить саме інтернет-картка. Діджітал картка в мене і так є, але «світити» її дані в інтернеті не хочеться. Чи можливо все ж таки, відкрити мені ОДНУ ІНТЕРНЕТ-КАРТКУ?
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
24 квітня 2022, 14:16
#
Когда договор ДКБО подписываешь? Вы хоть читаете его??? Потому что если вы его читали то знали определенное количество не больше это первое… за 4 года не прочитать условия обслуживания это конечно весело…

Второе есть куча банков. Открой там счет и сделай интернет карту…

Третье у банка есть обходной путь в виде премиум клиента. Ну для этого надо платить в месяц за обслуживания. Ну платить за такое ты явно не будешь И ах да по поводу этого это мое субьективное мнение…

P. S. Соблюдай договор и не заставляй банк его нарушать. Будь любезен…
+
0
Vovanella
Vovanella
24 квітня 2022, 14:59
#
А коли ми перейшли на «ти», це перше.
По друге, якщо є можливість «обхідний шлях», тоді можливо, потрібно було описати, який саме і як саме, картка голд чи платинум, зможе додати можливість, зробити саме інтернет-картку?
По третє, прочитав Ваші коментарі до інших дописів, якось дуже багато негативу в Вас. Будьте трішки добрішим.
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
24 квітня 2022, 16:13
#
Очередной первый аргумент на «ты». Боже мой как же это скучно и однообразно…

Второе любая премиум карта. И попроси банк через саппорт. Раз платишь за обслуживание они пойдут на уступки. Ну это как бы нарушение договора ДКБО со стороны банка. Но кого это волнует верно же). По поводу покажи и расскажи ахах, ну ну сам думай… Голова на плечах та есть)…

Третье по поводу злости. Если бы люди не манипулировали и описывали ситуацию так как она есть, а не пытались себя вести как овечки, а банки как корпорации зла. При этом же сами не могут нормально аргументировать свою позицию… ну ну.

P. S. Я не выступаю за банки и не выступаю против. Мне на них наплевать. Я выступаю против манипуляторов которые хотят получить некоторые плюшки за свою невнимательность и не желания читать и думать тем что нормальные люди называют «головой»…
+
0
Vovanella
Vovanella
24 квітня 2022, 16:24
#
В тому то і справа, що не було вказано, що кількість карт всього 10 штук назавжди, тому і задав питання. Перевірив їх сайт, ніде це не вказано, саме кількість (можливо ж десь скритий лінк).

З приводу картки статусу Голд, я не думаю, що це дасть якість плюшки у вигляді того, що мені потрібно. Так, буде персональний менеджер і на цьому все. Можливо Платинум дав би, можливість створення інтернет-картки, але заради цього, не готовий платити таку суму за обслуговування.

З приводу «думати головою», все думається і все аналізується, але в доступі взагалі не знайшов цього пункту про 10 карток.
+
0
Jokets
Jokets
25 квітня 2022, 20:05
#
Почему вам должны дать открыть ещё карту? Вы какой-то другой клиент и у вас другой договор с банком? Нет. Всем ограничение такое и без исключений ибо вы что чем-то лучше других? В чем проблема открыть виртуальную универсальную и платить с неё?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.35 39.95
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Заблокували замовлення інтернет-картки