Відсотки за використання кредитним лімітом на картці введені без сповіщення клієнта
З початком війни вимушена з дітьми виїхати з Харкова, але України не покинула, з надією на краще.
Банк 26.02 прислав повідомлення, що в воєнний час з 1.03 по 1.06 2022р будуть пільгові умови без мінімального платежу і кредитна ставка 0.00001%, зокрема для карток універсальна Gold як у мене (хоч полегшення для родини, з дітьми, у якої лише 860 грн. на місяць дохід лишився, дитячі гроші на семимісячну дитину від держави). Але обов’язковий платіж я внесла, по всяк випадок!!! Хоча в застосунку приват 24 теж дані умови змінилися на ставку 0.00001% і здавалось можна було тут хоча б не хвилюватися і поступово по можливості поповнювати картку, але раділа рано як виявилось!..
Вчора ввечері, 03.04 зайшла в додаток Приват 24 і випадково натисла на обов’язковий платіж і тут просто шок, приват ввів 1.7% на залишок боргу, і в мене вже три дні відсотки нараховуються, щодня, по після 00.00годин 04.04 сума збільшилась на очах, я просто, о-куєла, вибачте!
Хоча досі жодного повідомлення про зміну ставки банк не надсилав!
Ось так… Державний банк МАРОДЕРСТВОМ, по суті, зайнявся під час війни
На жаль, життя кожного з нас сьогодні змінилось. Часткове повернення плати за кредитні кошти зараз необхідне для підтримки та стабільності економіки і банківської системи України, яка забезпечує життєдіяльність бізнесу та країни.
Розуміючи, що кожен з нас опинився у скрутному становищі ми свідомо знизили відсоткову ставку за використання кредитних коштів вдвічі (до 1.7% замість звичайних 3.5% та 3.4%), що суттєво знизить фінансове навантаження. При цьому кредитні канікули продовжують діяти, і ви можете вносити платежі зручними частинами для вас.