Мінфін - Курси валют України

Встановити

Розчарування діями банку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Liubov7 3 квітня 2022, 22:16
В країні війна, ніхто не міг цього передбачити. ніколи не мала просрочки з процентами в цьому банку, але так сталось. Адже Ви спочатку просто обманули людей, скрізь писали, що кредитні канікули до червня місяця, в застосунку теж було написано, що, при несплаті кредитних коштів буде нараховано тільки 0,00001%. Була велика повага і вдячність до Вас за розуміння людей. Була… На всякий випадок ще в кінці місяця перепровірила в застосунку — процентів не буде. Потім бачила негативні відгуки, що Приватбанк знімає відсотки, не розуміла, чому так пишуть, мені навіть повідомлення не приходило про якісь зміни. Яке ж було здивування і розчарування, зайшовши в застосунок…повідомлення, де йшлося про ненарахування відсотків ви видалили і вже нараховані відсотки…Жах! як так можна обманювати людей та ще й в такий час, коли немає змоги так зразу десь взяти кошти? Ви ще пишете «На жаль, життя кожного з нас сьогодні змінилось…» Так, змінилось, а Ви вирішили останню копійку здирати з людей в умовах війни. Як ото в Т. Г. Шевченка: «Латану свитину з каліки знімають…з шкурою знімають…» І саме головне — таким обманом. Велике спасибі за таку «допомогу», процвітайте!
Приватбанк
Відповідь банку
4 квітня 2022, 11:38
Добрий день!
Часткове повернення комісій зараз необхідне для підтримки та стабільності економіки і банківської системи України, яка забезпечує життєдіяльність бізнесу та країни.
Сподіваємося на ваше розуміння.

Коментарі - 4

+
0
Jokets
Jokets
4 квітня 2022, 0:32
#
А кто-то отменилял % по кредитам? Нет. НбУ дало рекомендации банкам упростить систему погашения кредитов, приват один банк который вообще на март всем убрал % по кредиту и убрал обязательный платеж на 3 месяца. Но у нас все любят халяву им подавай на 3 месяца халявы. Приват в отличии других банков уменьшил % вдвое от базового что уже есть опять же выполнением рекомендации НБУ, но почему об этом вы не говорите а? Вы хотите что бы банк работал и вы могли кредитоваться дальше, получать % по депозитам, но как % кредиту так нет. Логика где потеряна а?
+
+2
Liubov7
Liubov7
4 квітня 2022, 1:45
#
Халяву люблять? Ви де живете? Ви взагалі в курсі, що війна? Візьміть собі таку халяву. Чи ви працівник банку і вам це вигідно. Я навіть не користувалась кредитним лімітом до війни. Халява… А те, що писали, що не один березень, а до червня не будуть зніматись відсотки, то це було. Не один раз перепровіряла в застосунку. Було написано, що обов’язковий платіж скасовано, а якщо немає змоги і кредит погасити, то відсотки будуть нараховані 0,00001%. А тепер ті всі повідомлення видалено. Для чого? Щоб зробити людей дурниками, наче такого і не було? Я не придумувала нічого, і ніколи не була винна банкам, але зараз такі обставини, а банк сам спочатку начебто зробив добро. Я не сказала, що банк не повинен робити так чи так, просто не потрібно обманювати людей в такий час. Розумію, що потрібно заробляти, але ж не так. Всього доброго!
+
+1
dddrrr3
dddrrr3
4 квітня 2022, 11:43
#
Скажите как сейчас можно платить когда по нам стреляют круглые сутки, еду не за что купить. Чем вы лучше тем кто пришел нас убивать, вы марадеры .
+
0
Валерій Заблоцький
Валерій Заблоцький
5 квітня 2022, 22:56
#
А хто буде в найближчі місяці сплачувати відсотки по «частково повернутим» ставкам щоб підтримати гаманці банкірів? Мабуть одиниці. Тому те, що вказує банк, як причину невиконання своє обіцянки, не відповідає дійсності.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.85 42.85
USD 39.3 39.9
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.85 42.85
USD 39.3 39.9
Всі курси банку