Невчасне виконання операцій по поверненню коштів

При поповненні терміналу самообслуговування на 7020 грн в кінці оплати показало помилку. Потім звернувся на 3700, зробили заявку. Сказали гроші протягом доби зайдуть на карту, яку я заводив в терміналі. Потім прийшло оповіщення, що може бути потрібна інкасація і це вже до 3 днів. Тоді знову прийшло оповіщення, що вже від 3 до 14 днів. ВИ НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ? Тут останню готівку віддав і мені чекати поки ваші інкасатори надумаються приїхати в село? Вимагаю повернути кошти терміново. Чекаю відповідь на мій відгук. В Україні війна, в людей останні гроші, а ви ще й не можете нормально повернути. Ганебне відношення до клієнтів.
Приватбанк
Добрий вечір!
За вашою заявкою ми отримали підтвердження збою. Приносимо свої вибачення за незручності та поспішаємо повернути помилково списані кошти.

MykolaA
MykolaA
3 квітня 2022, 19:34
ГАНЕБНЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ — переходь в альфа-банк.
Там тебе вже чекають.
Jokets
Jokets
3 квітня 2022, 21:17
В стране война как вы могли заметить, а из-за этого логистика всех компаний логично имеет задержки, а в тех регионах где активные действия то вообще могут не работать
Антон Коротеев
Антон Коротеев
10 квітня 2022, 11:33
Аналогично у все как у меня, только пытался пополнить карту я 7.04.2022 , сумма у меня 3300грн, звонил еще стоя возле терминала так как он меня постоянно спрашивал тут ли я, а когда оператор сказала не нажимайте что вы тут , он перезагрузился и написал что не работает. Тоже приходит ответ что не подтвердился сбой , денег не вернем, а как назвать то что после меня он перестал работать разве это не сбой и мои денюжки которые я туда внес были сверху , потому что после меня автомат не работал уже, я даже им писал и звонил говорил что у меня есть фото где видно что внесено 3300грн где есть дата и время

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Невчасне виконання операцій по поверненню коштів