Банк абсолютно наплевать на клиентов.
Пополнить карту 2 недели вообще не реально. Отделение закрыто. Терминалы на прием налички не работают. Банкоматы пустые. Как началась война — банк сдулся.
Президент рекомендует рассчитываться безналом. Но как? Все терминалы в городе не принимают наличку. Это касается не только терминалов Приват. Но и через другие терминалы тоже нельзя пополнить счет Приватбанка.
При том что у нас в городе в принципе спокойно.
Враховуючи поточну ситуацію, яка є форс-мажорною, деякі відділення тимчасово закриті. Відділення банку працюють у безперебійному режимі в тих населених пунктах, в яких немає загроз для здоров’я й життя працівників та клієнтів. Інформація щодо роботи відділень оновлюється в онлайн-режимі, переглянути можна на мапі відділень за посиланням https://privatbank.ua/map.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб своєчасно наповнювати банкомати грошима та проводити інкасацію в терміналах самообслуговування. Зняти готівку до 6000 грн на 1 чек також можна і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму. Детальніше про послугу на нашому сайті: https://privatbank.ua/hotivka-na-kasi#services