Звернення

Я инв1 гр писля родив уже 35 років пенция минимальна постійно обслуговувалась в приват банку було мені вигідно я погано ходю тому оплатить комунальні послуги чи щось купить удобно Півроку назад мою картку було заблоковано виконавчою службою з парковки машина на мені з 1999 р і я іздю на ній дуже рідко ніко за парковку не платила не було ніяких проблем жодного листа про штрафи на мою адресу не приходило проживаю одна чоловик помер 5 років назад На почті мені підтвердили що писем не приносили Виконавчий інспектор потребував справку з банку і виписку що на карточку надходять тільки пенция і субсидія Але почалась війна і сервера виконавчоі служби заблокували виконавчий інспектор говорить що банк не мав права блокувати соіальні виплати, а ім про те що це соц виплати не повідомив І була постанова кабінету міністрів зняти арешт на пенціі і соц виплати на період війни ніяких других доходів у мене нема я не можу заплатить ні комунальні ні купить ліки, а за іду нема мови ім що принисуть сосіди ЗЖАЛЬТЕСЬ ДОПОМОЖІТЬ Даюзгоду на обробку моіх персональних даних
Приватбанк
Добрий день!
Банк обслуговує клієнтів керуючись діючим законодавством та нормами НБУ.
Ми дійсно отримали роз´яснення щодо можливості зняття арештів, якщо сума арешту не перевищує 100 000 грн. Зараз проходить централізоване зняття, для цього нашим колегам потрібно трохи часу.
Що ж до того, що картка заблокована за вимогою виконавчої служби то зазначимо, що картка для виплат не є карткою зі спеціальним режимом використання і може бути поповнена також нецільовими коштами. Щоб окрема картка не була заблокована це має бути вказано виконавцем в постанові.
Також вже є можливість відкрити нову Digital-картку, яку можна буде поповнити та проводити видаткові операції.

Коментарі