Мій досвід із банкоматом
Далі, коли я спробував зняти 2 тисячі гривень, мені написало, що це занадто велика сума і що можна зняти лише 1 тисячу. Ок, зняв по 1 тис, але чому я дожен витрачати час щоб знімати скільки мені потрібно тільки по 1 тисячі, не зрозуміло. І чому це обмеження відображається після спроби зняти гроші, а не перед?
Загалом навіть таку просту функцію, як зняти готівку, банк не зміг зробити нормально.
Функціонал та системи банку розробляються та оновлюються в залежності від потреби наших клієнтів.
Ми маємо зручну та велику мережу банкоматів, що дає змогу зняти готівку майже всюди як нашим клієнтам, так і клієнтам інших банків без додаткових комісій з нашого боку та пошуків потрібного банкомату.
При знятті готівки з картки ПриватБанку кнопка зняття готівки знаходиться на головному екрані, який доступний одразу після введення ПІН-коду.
В нових банкоматах, що також приймають готівку, можна знімати кошти через NFC, приклавши картку або телефон з NFC до банкомату, після чого можна одразу обрати суму зняття і провести операцію. Такий спосіб діє не лише для карток ПриватБанку.
При знятті готівки з карток інших банків фунціонал меню може відрізнятись. Також можна скористатись послугами каси/банкомату, що видав вашу картку. Обмеження на суму зняття з карток інших українських банків встановлено для відповідності вимогам законодавства.
Дякуємо за зворотній зв'язок.