Допоможіть у вирішенні питання
- komandor95
- 29 січня 2022, 14:06
А оплатить карточкой нельзя было ? Знаете, если бы сотрудники к которым вы обращались за помощью обладали какой-то сверхсилой, благодаря которой возможно возвращать клиентам мгновенно все деньги которые не выдал банкомат или терминал не засчитал, то это было бы чудо, но к сожалению в банке есть регламент возврата в течении которого происходит решение заявки. И это не всегда за 1 минуту происходит.
Не везде принимают платежи карточкой.
По хорошему вопрос должен решатся в течении рабочего дня, глючный банкомат отключают удаленно и выезжает инкасатор, на след день проводится возврат средств.
EUR | 43 | 44 |
USD | 41 | 41.6 |
Я намагалася спробувати прискорити повернення коштів, але оператор сказав, що це неможливо. І нам прийшлось кошти на обстеження запозичити у знайомих. На мої звернення до банку мені відповідали: чекайте. Хоча в той самий день інші люди знімали кошти з цього банкомату. Пройшла доба, дві, три, чотири та гроші досі не повернули і таке відчуття, що я намагаюся повернути не свої кошти, а забрати в банка їхні!!!
Нам потрібно зараз проводити лікування дитини і ці гроші нам невідкладно потрібні.
Чому за збій в роботі банкомату ПриватБанку повинна страждати моя сім'я та моя дитина, якій ці кошти потрібні.
Нам прикро, що трапилася така ситуація. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати вам відповідь в найкоротший термін.
З повагою, ПриватБанк.