Нарушают всё что можно нарушить
На каком основании вы отказываетесь выдавать оригинал договора между мной и Вами. Закрытие счета не является закрытием договорных обязательств, договор составляется на 20 лет. Юниор на 12 лет, несут чушь, ели заставила оформить заявку
В Приват24 по активній картці можна завантажити Заяву про приєднання до Договору, яка підписується клієнтом при оформленні картки. Це можна зробити натиснувши на потрібну картку, далі меню «налаштування» (в правому верхньому куті екрану кнопка у вигляді шестерні).
При закритті картки, якщо вона є єдиною активною, що прив'язана до рахунку, закривається також сам рахунок. В Приват24 можна отримати довідку про закриття рахунку.
Обслуговування клієнтів здійснюється згідно Умов та Правил надання банківських послуг розміщених на сайті банку: https://privatbank.ua/terms
Згідно пункту 1.1.8.5. Умов та Правил: Цей Договір може бути розірваний за згодою Сторін шляхом укладення Сторонами відповідного правочину про його розірвання, за умови відсутності заборгованості Клієнта щодо оплати послуг наданих Банком в рамках цього Договору та надання до Банку всіх необхідних документів з метою припинення правовідносин, що вчинені в рамках цього Договору.
Тобто, якщо клієнт закриває всі рахунки в банку, він має змогу звернутись до банку для розірвання договору про його обслуговування.
Ми звернулись в приватному повідомленні, щоб перевірити та надати інформацію, щодо заявки.