ПРИВАТ НЕ ЗАЩИЩАЕТ СВОИХ КЛИЕНТОВ!!!
Сотрудники банка разводят руками: в своей базе они видят, что три раза присылался в Приват24 запрос на CVV код, в приложении клиента они ничего этого не видят. ЭТО КАК???
Когда обратились в Приватбанк за помощью в сборе средств, даже ответа не пришло.
Так они ещё разрешили списать деньги те, которые перечисляли люди…
Дают какие-то сроки на рассмотрение, только время работает не в нашу пользу, эта сумма была частью на покупку лечения ещё на один месяц!!!
С такой службой безопасности скоро у всех на картах будет по 0грн.
АЛЛО!!! Это беспредел!!!
Проведення оплати в інтернеті можливе лише в разі, якщо дані картки, що відомі лише її власнику, були введені для здійснення оплати або прив'язки картки на сторонньому сайті. При проведенні оплати на сторонніх сайтах також використовується додаткове підтвердження (3-D Secure) через код в смс на фінансовий номер клієнта, який мав місце і в даній ситуації, без доступу третіх осіб до фінансового номеру ніхто інший не може дізнатись його. Заявка на оскарження даної операції створена та буде розглянута згідно з правилами міжнародної платіжної системи. За результатом ми вас додатково проінформуємо. Ви можете додатково звернутись самостійно до торгової точки для врегулювання ситуації, якщо не згодні очікувати опрацювання заявки за регламентом платіжної системи.
Зі сторони банку приділяється особлива увага клієнтам, які на свої картки збирають кошти для благодійності. Так, за зверненням клієнта банк може встановити обмеження на картку, реквізити якої клієнт залишив в інтернеті для збору коштів. При встановленні такого обмеження поповнювати картку можна, а для зняття з неї готівки або проведення будь-яких трат необхідне звернення клієнта в підтримку банку. Таким чином кошти будуть додатково захищені і можуть бути використані лише власником картки.
Зі своєї сторони ми робимо все, щоб вберегти кошти клієнтів від шахраїв. На нашому сайті ви можете знайти поради та правила, що допоможуть вам не стати жертвою шахраїв: