Мінфін - Курси валют України

Встановити

«Повага» Приват банка до кожного клієнта!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Pave 23 грудня 2021, 13:59
Сім років, а може більше користуюсь карточкою Приват банка але в цьому році на початку листопада 2021року стався для мене неприємний випадок з Приват банком, який довів, що своїх клієнтів він не цінує і вони йому просто не потрібні.
На початку Листопада 2021 приватний виконавць, маючи на меті власну наживу, наклав арешет своєю постановою на мої банківськи картки (не повідомляючи мене).
Приват банк теж мене не повідомляє, а повідомляє про арешт тільки тоді, коли на мій рахунок зашли кошти на банківську картку!
Півтора місяця я чекав ухвалу суду, щоб скасувати це беззаконня та щоб розблокувати банківську карту!!! Мені багатодітньму батьку заблокували незаконно на півтора місяці банківську картку з коштами, з халатності суду та з приватного виконавця який хотів як скоріше заробити собі грошей!
Але це не все: поки я очікував півтора місяці на ухвалу від суду, яка повинна видаватися за два-три дні, Приват банк своєю цинічностю пішов ще далі у мене за ці роки поступову накопилось 50 000 кредитних коштів від Приват банку, на які я як багатодітний батько міг купити щось в кредит на оплату частинами але Приват банк неділю назад обнулив мені безпідставно ці 50.000 гривен, які були в мене на картці.
Хочу подякувати Приват банку за співпрацю і закрити картку, щоб не працювати з цім банком ніколи.
Приватбанк
Відповідь банку
23 грудня 2021, 14:54
Добрий день!
ПриватБанк в своїй діяльності керується вимогами чинного законодавства та інструкціями НБУ. Банк обмежує рахунки клієнта при надходжені постанови про арешт від виконавця, як того вимагає законодавство. У разі незгоди з накладенням арешту необхідно звертатись до виконавця або оскаржувати арешт у встановленому законом порядку, адже банк не має змоги зняти обмеження з рахунків за власною ініціативою, не маючи відповідної постанови про зняття арешту.
Що ж до кредитних коштів, зазначимо, що згідно умов договору банк має змогу змінювати суму ліміту, який надається клієнту в користування. Банк може переглянути своє рішення в майбутньому та збільшити ліміт.

Коментарі - 6

+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
23 грудня 2021, 15:19
#
«Півтора місяця я чекав ухвалу суду, щоб скасувати це беззаконня та щоб розблокувати банківську карту!!!» — какое отношение к этому имеет банк? Каким образом он мог повлиять на суд? :)
«…у мене за ці роки поступову накопилось 50 000 кредитних коштів від Приват банку» — разве можно как-то копить кредитные средства? :) Первый раз такое слышу. Кредитный лимит либо есть, либо его нет. Банк его назначает, увеличивает, уменьшает или совсем убирает, исходя из своих соображений, можно ли вам его давать или нет, и сколько давать. Никаких законных оснований требовать его от банка нет! Тут всё сугубо добровольно на договорных условиях, как для заемщика, так и для банка. Нет никаких законных оснований заставить банк назначить вам кредитный лимит в том размере, какой вам хочется. Банк имеет полное право отказать вам в выдаче кредита.
+
+13
Pave
Pave
23 грудня 2021, 16:32
#
Ви мабуть не уважно читали! Чи ви захисник Приват банку?
Я написав що приват банк не попередив мене що рахунок заблокований, а друге що був кредит, а его взяли і безпідставно зняли без жодних підстав!!! да і все. Читайте уважно!
+
+13
Pave
Pave
23 грудня 2021, 16:43
#
На вашу відповідь можно тільки посміхнутися!!!
Банк повинен був повідомити про накладення заборони!
А друге з яких таких підстав був онульований кредт???
А підстав не було!!!
Не рекомендую цей банк нікому!!!
+
+15
Jokets
Jokets
23 грудня 2021, 22:05
#
Основания? 1-е банк сам решает кому и когда давать кред 2-е арест так же влияет на кредитную линию И оба эти причыны указаны в УиП банка
+
0
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
24 грудня 2021, 16:12
#
Це ви неуважно читаєте. Спробую ще раз. :)
Кредиторам для відмови у кредитуванні ніяки підстави не потрібні. Кредитор одноосібно приймає рішення давати вам кредит чи ні. Те що ви не знаєте підстав цієї відмови, не говорить, що підстав немає. :)
«Банк повинен був повідомити про накладення заборони!» — на чому засноване це твердження? Є якась норма закону або може щось в банківських правилах написано? Я шукав і не знайшов.
+
0
Pave
Pave
23 лютого 2022, 21:31
#
После всего нет никакого желания пользоваться услугами приват банка!
Осталось только закрыть счет !!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.1 41.7
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.1 41.7
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / «Повага» Приват банка до кожного клієнта!