Мінфін - Курси валют України

Встановити

іпотека

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Василь Смалець 24 березня 2014, 19:16
Працівники Приват Банку на мої письмові заяви через свою байдужість чи через свою неосвідченість не хочуть розбиратись по суті питання і відсилають відповіді скопіювавши все з цивільних кодексів України і нічого конкретного по суті, зокрема я просив перерахувати мій іпотнчний кредит з доларів на гривню по тому курсу коли я укладав договір тобто по 5.05 грн.за 1 дол.
А ПРО ЗМІНУ ВАЛЮТИ КРЕДИТУ ПО МОМУ ЗАПИТУ РОБЛЯТЬ ВИГЛЯД ЩО НЕПОМІЧАЮТЬ ВІДПИСУЮЧИ РІЗНІ СТАТІ Ц.КОДЕКСУ ЯКІ Я І ТАК ЗНАЮ І ТЕ ЩО Я МАЮ ПЛАТИТИ, ПРО ЩО Я І ТАКОЖ ЗНАЮ БО РОБЛЮ ЦЕ ВЖЕ БІЛЬШЕ 7 РОКІВ.
ДАЙТЕ ВІДПОВІДЬ ПО СУТІ ПИТАННЯ І ГРАФІК ПОДАЛЬШИХ ПЛАТЕЖІВ НА НАСТУПНІ РОКИ ПО ГРИВНІ І КУРСУ ДОЛАРА НА ДАТУ ПІДПИСАННЯ ДОГОВОРУ!!!
Новий графік платежів і від коли він буде активний прошу надіслати окремо на мою електронну адресу адо письмово по містю проживання.ЗАЗДАЛЕГІТЬ ДЯКУЮ ЗА РОЗУМІННЯ СИТУАЦІЇ ЩО СКЛАЛАСЯ.
Приватбанк
Відповідь банку
25 березня 2014, 10:24
Шановний Василь Васильович!
Повідомляємо, що Ваш запит розглянуто провідними спеціалістами ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК”. За результатами розгляду повідомляємо:
Між ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» та Позичальником було укладено кредитний договір №HMAWGK00007866 від 23-11-2007р. (далі – Договір).
Згідно з ст. 628 Цивільного кодексу України (далі ЦК) зміст договору становлять умови (пункти), визначені на розсуд сторін і погоджені ними, та умови, які є обов'язковими відповідно до актів цивільного законодавства.
Згідно ст. 629 ЦК договір є обов'язковим для виконання сторонами.
Умови кредитного договору, укладеного між Вами та ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” відповідають ст. 1054 Цивільного кодексу України, в якій передбачається, що за кредитним договором банк або інша фінансова установа зобов’язується надати грошові кошти (кредит) позичальнику в розмірі та на умовах, передбачених договором, а позичальник зобов’язується повернути кредит у встановлений договором строк і сплатити встановлені відсотки.
Кредитний договір є двостороннім, що породжує зобов’язання банку надати кредит й зобов’язання позичальника його повернути і сплатити відсотки за користування ним.
Вказані зобов’язання позичальника, сплатити банку відсотки за користування кредитними коштами, вказує, що договір кредитування є в усіх випадках оплатним. Розмір відсотків, порядок їх сплати визначаються в договорі залежно від групи кредитного ризику, рівня забезпечення, строку користування кредитом, облікової ставки та інших факторів.
Повернення кредиту є основним принципом кредитування. В зв’язку з тим, що механізм кредитування в Банку тісно пов'язаний з іншими банківськими програмами (депозити та ін.), то неповернення наданого кредиту, відсотків та винагороди, може негативно відбитися на функціонуванні банка в цілому.
До того ж ст. 526, 529 Цивільного Кодексу України зобов'язання має виконуватися належним чином відповідно до умов договору та у передбачений договором строк, тому рекомендуємо у найкоротший термін сплатити заборгованість, яка виникла у результаті несвоєчасної сплати боргу.
Додатково повідомляємо, що норми банківського законодавства, зокрема Закону “Про банки і банківську діяльність”, забороняють банкам встановлювати окремій особі більш сприятливі умови, ніж іншим клієнтам банку за аналогічними договорами.
Враховуючи вищезазначене, на жаль, ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” змушений відмовити Вам в задоволенні Вашого запиту.
Банк завжди готовий до співпраці на основі відповідності взаємних дій законодавству України.
Для зручності клієнтів у ПАТ КБ “ПРИВАТБАНК” організована:
Цілодобова телефонна служба клієнтської підтримки 3700;

Цілодобовий онлайн чат, розміщений на сайті www.privatbank.ua;

Інтернет-банк Приват24 www.privat24.ua;

Термінали самообслуговування, адреси розміщень можна подивитися на сайті www.privatbank.ua;

Смс-канал — послуга MobileBanking.

У разі, якщо наведена у відповіді інформація Вам незрозуміла або не задовольняє Вас, відправте SMS з текстом 6295 на номер 3777 (вартість відправлення — згідно з тарифами Вашого мобільного оператора. Наш співробітник зателефонує Вам, щоб уточнити деталі. Ми вивчаємо всі Ваші пропозиції, зауваження і скарги, щоб в майбутньому неприємні ситуації не повторювалися.

З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 1

+
0
Василь Смалець
Василь Смалець
25 березня 2014, 13:12
#
Це не відповідь на конкретне задане питання працівники приват банку хто написав відповідь зверніться до окуліста і прочитайте правильно звернення і переведіть по ньому мій кредит.!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Всі курси банку