Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайські дії, за які банк не несе відповідальності

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Svitlanochka 2 листопада 2021, 19:47
17.10.2021 у мене були зняті кошти майже 13 тисяч гривень. Знімалися по 24.99 і 124.99 транзакцій було приблизно 500 (я не рахувала) вя ця величезна сума знімалася з 16:00 до 22:00 при цьому телефон був зі мною, ніяких повідомлень, підтверджень не було.19.10, я зайшла о 7 :00 і була шокована на моїй картці для виплат -(мінус) 41 гривня. заблокувавши картку я звернулася до відділення ПБ, де мені запропонували звернутися до поліції, бо нічим не можуть допомогти, а так як списання були GOOGLE Tik Tok, бытовая техника, то сказали, що дитина наклацала. Телефон я дитині не даю, мій гаджет знаходиться на блоці набір цифр і англійських літер, за ці години, було купа транзакцій, в хвилину по 4−5 транзакцій, прикро, що ПриватБанк не вбачає в цьому шахрайських дій. Також стояв ліміт картки 2 долл. в день, на інтернет оплати,і тут обійшли цю функцію, вона нібито відключена була, як і повідомлення і к-сть транзакцій. Зайшовши в приват 24 я побачила на своїй заблокованій картці 8 грн, переглянувши історії ніде не зазначається звідки вони прилетіли. Зроблено запит на Google чи був рух грошей по оплатам, по моїй картці, відповідь шокувала- ні не було в Тік Ток, також не зазначається якогось руху грошів. Так як і в інших, ПриватБанк відмовляється від відповідальності по збереженню коштів, мені дана відповідь, що потрібно« якось слідкувати за своїми фінансами». Зверталися разів 200, кожного разу якісь нові пояснення, а то і взагалі, «я не можу надати вам відповідь».але на питання1) Чому не спрацював ліміт на 2 долл в день інтернет купівлю?
2) Чому ПриватБанк не збентежила к-сть транзакцій за ці 4 години, та за кількість в хвилину
3) Чому не прийшло жодне повідомлення, чи підтвердження про списання коштів?
4) чому була -41 грн, а потім стало 8 грн. Мені не надали конкретної відповіді, точніше, відповідь була:« ліміт в 2 доллари діє не на всі сайти. Є сайти з якими ПриватБанк співпрацює, тому на ті сайти не розповсюджується цей ліміт» Якось дивно, коли встановлюєш цей ліміт, ніде не прописано про таке, що якась співпраця.дуже цікаво,і дуже прикро. А про кошти на рахунку, які з’явилися з повітря сказали, що це резервний рахунок, логічно шось не т. е. В такій ситуації не одна я, тому дуже прикро, що ПриватБанк, не несе відповідальності про збереження коштів. І майже на все є відповіді, в яких ПриватБанк найкращий, а ви десь засвітили картку. І як порада від профі «не купуйте в інтернеті нічого» не платіть комунальні і т д, так для чого ж тоді нам такий банк
Приватбанк
Відповідь банку
2 листопада 2021, 20:33
Добрий вечір!
Нам дуже шкода, шо ви зіткнулися з такою неприємною ситуацією. Платежі здійснюються при коректному введенні платіжних даних картки на сайті, що мають бути відомі лише її власнику. При цьому, дається згода на подальші списання з картки без додаткового підтвердження. Такий спосіб оплати не суперечить правилам платіжних систем.
Інтернет-ліміт спрацьовує при проведенні ризикових операцій в інтернеті. Система аналізує сайт, використовуючи при цьому тисячі чинників.
Дійсно, в такому випадку, оплата может бути проведена у зв’язку з тим, що сайт вважається довіреним. В цьому випадку, не потрібен ліміт — платіж розцінюється не як ризиковий.
Дані картки треті особи могли отримати з необережності, або більш витонченими методами. Спробуйте згадати, чи не було у когось доступу до вашої картки.
Оспорювання таких списань може бути здійснене, згідно правилам міжнародних систем.
Банк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. Правила безпеки: https://privatbank.ua/safeness
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та детальніше розглянути ваш випадок.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Шахрайські дії, за які банк не несе відповідальності