Одностороннє розірвання договору Приватбанком
При спробі оформити картку «Юніора» для своєї доньки, Банк відмовив мені в обслуговуванні, про що оператор повідомив особисто без роз’яснення причин. При спілкуванні з оператором гарячої лінії, було вказано, що Банком прийнято рішення про розірвання Договору обслуговування в односторонньому порядку після закінчення строку дії карток. Зараз в мене закінчується строк дії пенсійної картки, думав, що уж пенсійну картку продлять, але така ж саме історія. Пройшов додаткову ідентифікацію, але і тут мене чекала несподіванка, а саме — відмова в обслуговуванні. Довелося знімати всі кошти з рахунку. Це таким чином банк спонукає до безготівкових розрахунків?! Тепер потрібно витратити багато часу, щоб поїхати до пенсійного фонду, потім знайти інший банк і т.і…, і все це в умовах карантину! Немає слів просто, ця халепа сталася після націоналізації чи є інша причина? З одного з самих «продвинутих» фінустанов Приват перетворився на якусь жлобську контору, яка пресує людей та не дає змоги користуватися грошима, навіть пенсія по інвалідності не є привідом для порядної поведінки Банку. Ще раз підкреслюю, жодних «лівих» операцій по карткам не було. Тільки офіційна зп, пенсія та оплата в торгівельних мережах та інтернет магазинах. В якості поради людям, ні в якому разі не вступайте у відносини з Приватом, отримаєте купу проблем на рівному місці!
На жаль, вказаної інформації недостатньо, щоб ми могли вас ідентифікувати та перевірити інформацію за ситуацією. Ми звернулись в особистому повідомленні для уточнення ваших контактних даних.