Нельзя ограничить снятие денег с интернет карты онлайн подписками со стороны банка + агрессивная и навязчивая реклама сервисов банка
Также надоела навязчивая реклама кредитов. Любой разговор с консультантом заканчивается настойчивым навязыванием кредита. Говоришь, что не интересует — продолжают рассказывать, какие выгодные условия, пока 2−3 раза не откажешься. При получении карты для выплат принудительно дают универсальную и очень настойчиво предлагают установить кредитный лимит не 0, тоже несколько раз отказываться приходится, также при этом открывают копилку и говорят, что нельзя ее не открывать, приходится заходить сразу самому и отключать в приват24. Очень навязчивый сервис.
Інформація по овердрафту зазначена в умовах і правилах надання банківських послуг: https://privatbank.ua/terms
За зверненням до підтримки банку ми можемо направити на сайт, на якому активована підписка, інформацію про відмову від підписки, але це, на жаль, не дає 100% гарантії, що списання не будуть повторюватися. Сайт може ігнорувати повідомлення про відмову, та відправляти запити на списання в банк повторно, оскільки платіжні системи (VISA і Mastercard) не вимагають, а рекомендують сайтам реагувати на запити банку про видалення підписок. Для 100% гарантії припинення списань, вам необхідно додатково припинити підписку або видалити карту в особистому кабінеті сайту.
Інтернет-ліміт спрацьовує при проведенні ризикових операцій в інтернеті. Система аналізує сайт, використовуючи при цьому тисячі чинників.
Оформлення додаткових продуктів не є обов'язковою умовою. Банк не оформлює продукти та не підключає послуги без згоди клієнта.
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.