Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк «ЖАХ», або ШАХРАЇ з білими воротничками

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Alexmen 16 вересня 2021, 11:39
Приватбанк з моєї точки зору був кращим банком, але останнім часом ситуація кардинально змінилася не в кращу сторону.
Я, згідно свідоцтва про право на спадщину став спадкоємцем банківського карткового рахунку який належав моєму батькові, при цьому, в звязку із довготривалою хворобою батька, я повністю користувався його банківським рахунком в т. ч. і через систему «Приват 24». Батька не стало 23.12.2020р., а 26.12.2020р. я зробив скріншот по залишку коштів на рахунку який складав 40095,45грн. і подумав, що залишок коштів я зніму пізніше, але після відвідування Пенсійного фонду з метою отримання відшкодування на поховання, банківський рахунок батька і доступ до «Приват 24» був заблоклований, відповідно залишок грошових коштів я не зняв. Після чого в січні 2021 року я звернувся до нотаріуса з метою вступу у право на спадщину на банківський рахунок батька.
У вересні отримав свідоцтво про право на спадщину де зазначено, що залишок по рахунку становить 30046,67грн. ДЕ ще сума понад 10 тис. грн???
Я був у шоці, терміново відвідав відділення банку, там сказали що не допоможуть бо вони не бачать інформації по рахунку померлого, порекомендували телефонувати на гарячу лінію 3700, там також нічого не можуть допомогти і порекомендували написати їм запит на розкриття банківської таємниці по рахунку, але натякнули що інформації все одно не нададуть і рекомендували судитися з банком.
ШАХРАЇ ПОВЕРНІТЬ 10048,78 грн.
Приватбанк
Відповідь банку
16 вересня 2021, 12:52
Банк завжди готовий до співпраці, основою якої має бути повна відповідність взаємних дій законодавству України. Дійсно, в зазначеній ситуації банк не може розголосити інформацію, що є банківською таємницею. Спробуйте з`ясувати, можливо доступ до рахунку в описаній ситуації був не лише у вас.
Для офіційного проведення розслідування в зазначеній ситуації ви можете звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.

Коментарі - 8

+
0
Alexmen
Alexmen
16 вересня 2021, 13:21
#
У цій ситуації банк мабуть не хоче і не готовий до співпраці. Банк порушив мої права як споживача його послуг і УМИСНО не надає інформацію по рахунку власником якого я став, інформація по рахунку вже не може становити банківську таємницю так як я являюсь повноцінним власником цієї інформації. Наголошую доступ до рахунку був лише у мене, і ще у працівників АБ «Приватбанк».
Окрема подяка роботу за «грунтовну» та «вичерпну» відповідь
+
0
Alexmen
Alexmen
16 вересня 2021, 13:31
#
Щодо того, що може хтось ще користувався рахунком. Хочу повідомити що для цього я і звертаюсь до банківської установи щоб ВИ встановили можливі факти шахрайства на МОЄМУ банківському рахунку.
+
0
Jokets
Jokets
16 вересня 2021, 14:52
#
Поправлю вас — это не ваш счёт. Более того судя из отзыва после смерти вы вместо представление сразу свидетельства то смерти и заморозки счетов умершего, успешно ещё решили по пользоваться)
+
0
MykolaA
MykolaA
16 вересня 2021, 16:15
#
«я повністю користувався його банківським рахунком в т. ч. і через систему «Приват 24». «- яким чином це було оформлено (на підставі яких документів) ???
«Батька не стало 23.12.2020р., а 26.12.2020р. я зробив скріншот по залишку коштів на рахунку» — « МОЄМУ банківському рахунку.» — про які рахунки іде мова?
+
0
Yahnulka
Yahnulka
16 вересня 2021, 19:35
#
Чому ж Ви тоді, як чесний громадянин, не зробили все по закону, оформивши нотаріальну довіреність на право розпорядження рахунками довірителя, або ж оформивши опікунство над батьком за причиною його недієздатності (якщо на те була підстава)? Замість цього Ви певний проміжок часу користувалися чужими рахунками, як шахрай (в банку немає такого поняття, як син-брат-сват — Ви або власник рахунку, або ні), а зараз вимагаєте банк порушити банківську таємницю. Вам по праву належать грошові кошти, а не рахунки, на яких вони містилися.
+
0
MykolaA
MykolaA
16 вересня 2021, 20:29
#
«оформивши нотаріальну довіреність на право розпорядження рахунками довірителя,», яка припиняє чинність з моменту смерті, що не всіх влаштовує.
+
0
Yahnulka
Yahnulka
16 вересня 2021, 23:22
#
Правильно, таким чином автор мав би змогу офіційно розпоряджатися рахунками довірителя доки той живий. За доступ до рахунків після смерті й мови не йшло. До речі, мені здається, що Пенсійний фонд міг перерахувати зайво нараховану пенсію назад до бюджету — звідси і різниця в сумі
+
0
OkeyDoki
OkeyDoki
19 вересня 2021, 17:13
#
Скорей всего автор-гений забыл о том что ПФ может забрать обратно начисленную пенсию.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.35 45.35
USD 40.98 41.58
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.35 45.35
USD 40.98 41.58
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Банк «ЖАХ», або ШАХРАЇ з білими воротничками