Як стати жертвою шахраїв, якщо користуєшся послугами «Приватбанку» і втратити майже 60000 гривень за одни дзвінок від оператора
Заяву до кібеполіції написано. Але я не певна, що знайдуть шахраїв. «Приватбанку» варто подбати про безпеку своїх клієнтів. Ця подія змусила мене задуматися чи лишатися клієнтом «Приватбанку» і надалі.
Зі своєї сторони ми робимо все, щоб вберегти кошти клієнтів від шахраїв та наголошуємо, що клієнт сам також має змогу не дати заволодіти своїми грошима, в першу чергу, не повідомляючи третім особам персональні дані та не здійснюючи дії за вказівками шахраїв.
Вказані вами номери телефонів не належать банку. Наші клієнти можуть самостійно перевірять приналежність номеру до ПриватБанку в своєму Приват24.
За посиланнями 👇 є декілька простих та від того не менш корисних правил, як не стати жертвою шахрайства:
У разі виникнення сумнівів в тій чи іншій ситуації ми завжди радимо звертатись до банку. Наші колеги в підтримці на сайті https://privatbank.ua/ цілодобово онлайн та готові прийти на допомогу.