Арешт рахунків, після закриття кредитки (
28.07.21 я закрила своій кредит, (було просрочення кредитки). Але я все оплатила, штрафи і кредит, в загальній сумі 5138 грн.
30.07.21 відкрила новий рахунок, все ніби добре, але 04.08.21 наклали арешт рахунків, банк подав заяву про стягнення з мене 2858 грн. Вони не замітили що кредит закритий вже. Я поїхала в Міністерство юстиції, 05.08 там сказали звернутися до Приватбанку, щоб надіслав їм відмову про стягнення. В нашому відділенні банку, таку відмову не надають сказали, в юстиції дали номер Приватбанку в Дніпрі. Я зателефонувала, там відповіли що заявку подадуть. Але 12.08.21 в мене арештували на Ощадбанку цю суму, поїхала в Міністерство юстиції, там сказали що провадження ще відкрите, відмови не було, гроші арештовані, а якщо не прийде відмова, то вони їх повністю знімають собі. Зателефонувала до Приватбанку, виявилось що заявку не подали, оформили нову ніби, дали номер заявки, потім 18.08 я зателефонувала щоб перевірити чи дійшла заявка, а вони її знов доповнювали, тому що вона не відправлена, так як там недостатньо інформації. До сьогодні не можу повернути свої кошти, заявку на відмову так і не надіслали. Я вже втомилася від усього цього, я не знаю що робити до кого звертатися.
Будьте обачні, не кредитуйтесь у Приватбанку, все життя будете розраховуватись і потім ще й гроші з других карток будуть списувати. А у відповідь :«Звертайтеся до Міністерства юстиції", а в юстиції кажуть до Приватбанку. Ось так розводять разом людей, тянуть час, щоб потом зняти ті кошти потім собі(((😭
Розглядаємо вашу ситуацію. Зробимо все можливе, з нашого боку, для якнайшвидшого врегулювання питання.