Целый день на приём, а то и 2
Вы обалдели что ли? Один оператор, по 30 мин обслуживание 1 клиента, присесть не где, стоишь до вечера на жаре на улице и в итоге :«мы закрываемая приходите завтра" за то обед с 12:30 до пол второго. Позакрывали кучу отделений, что выбора просто нет у людей и такое отношение. А не успеешь, так начинаете звонить или чего хуже штрафовать.
Наберите полный штат сотрудников, кадровый резерв задействуйте. Или запись делайте. Почему на ваше обслуживание обязаны тратить весь день?!((будто бы дел других нет у людей.
Проведення операцій онлайн значно заощадить час.
Приват24 – це сервіс, що дає змогу проводити майже всі операції віддалено.
Якщо потрібно провести платіж або ж перевипустити картку — це все можна зробити дистанційно всього у пару кліків, навіть не виходячи з дому. У разі, якщо виникають питання з приводу банківського обслуговування, то на допомогу цілодобово та без вихідних готова прийти наша служба підтримки в чаті, а також за телефоном 3700.
Якщо ви вирішили відвідати наших спеціалістів, то на сайті https://privatbank.ua/map ви можете побачити завантаженість відділення, що значно допоможе розрахувати та заощадити ваш час.