Неправомірно заблокували доступ до власної картки

Проблема вирішена
OYana
Шановний Приват! Поясніть мені, чому ваш оператор взяв і заблокував мою карту!!! Я сьогодні робила платіж зі своєї карти, подзвонила в банк для підтвердження, продиктувала оператору свої дані на що він мені у грубій формі сказав, що мої дані не співпадають у нього з чимось і просто відключив мені доступ до моїх коштів!!! Може в нього поганий настрій? Чи проблеми зі слухом і щось не так почув? Я ваш клієнт вже багато років! Ніколи нічого подібного не траплялося!!! Зараз в мене нема жодних коштів!!! Я не можу навіть доїхати до вашого терміналу чи у відділення, щоб хоч щось зробити!!! Заблокований навіть номер телефону, тобто я не можу, навіть, зателефонувати в банк!!! Вирішую це питання цілий день, у чат-боті вже вислала і заповнила всі необхідні дані, фото з карткою у руках, проте досі немаю доступу до ВЛАСНИХ коштів!!! І це вже через що? Чому?
Приватбанк
Добрий вечір!
Приносимо вибачення, якщо наші піклування про вашу безпеку спричинили вам незручності.
Дійсно, інколи ця процедура може стати несподіванкою, однак нам потрібно розуміти, що операцію здійснюєте саме ви, а не третя особа. Бувають ситуації, коли шахраї отримують доступ до мобільного шляхом перевипуску сім-картки і в цьому разі смс не є перешкодою для них.
Бачимо, що в чаті ваше питання щодо розблокування картки було вирішене. Вам достатньо підтвердити ваш номер телефону в найближчому банкоматі чи терміналі самообслуговування.
Додатково, ми перевіримо діалог з нашим оператором телефонної лінії та по результату вам зателефонуємо.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Неправомірно заблокували доступ до власної картки