Приватбанк працює по чорному.
Призначення платежу: оплата за бакдослідження.
Сплачувала у касі. Касир Шостка Валентина Олексіївна.
Гроші за вищезазначену послугу зазвичай повертає мені підприємство де я працюю після надання мною документу з банку.
Але той документ, що мені надала касир не є платіжним документом згідно роз’яснень НБУ:
На підприємстві відмовилися повернути мені гроші за неплатіжним документом — квитанцією 0.0.2159593889.1
Тобто… приватбанк працює, як нелегальні контора з хімчистки одягу чи ларьок з ремонту взуття не видаючи клієнтам легітимні чеки за сплачені послуги, тобто,
Іншими словами, приватбанк
уникає сплати податків.
Біля мого дому на лотках продають овочі та фрукти. Можна розрахуватися безготівково через касовий апарат і одержати фіскальнй чек.
… що відбувається?
У мене два питання до приватбанку:
1).Чому я не отримала платіжний документ у касі вищезазначеного відділення приватбанку і хто у цьому винний?
2). Як владнати питання за рахунок винного та повернути мені мої 156 грн.01 коп. за сплачену послугу та 15 грн за комісію банку, які також, зазвичай, повертає мені підприємство?
17.06.2021. Саламатіна Н.Г.
Банк працює згідно із діючим законодавством України та інструкціями НБУ.
Після здійсненні операції в касі, клієнт ставе підпис на планшеті та співробітник запитує, чи потрібен чек за платежем.
Також, ви можете ознайомитись з інформацією про прибуток банку, з усієї суми якого завжди сплачується податок за посиланням: https://privatbank.ua/news/2021/4/19/1417