З безпекою в Приватбанку знову проблеми
І от коли до закінчення її терміну лишається 3 місяці з неї раптом починають списувати гроші.
Жодних підтверджень для проведення операції як зазвичай — СМС, дзвінки і т.д. Хочешь провести не проведешь просто так, а тут жодних підтверджень при ліміті на картці в 500 грн проходить операція на 2500 грн. Місце проведення операції — США
Оператор максимум що зміг це подати заявку на повернення коштів і сказав чекати 11 днів.
З такою безпекою тримати рахунки компаній в банку який не несе відповідальності за безпеку немає ніякого сенсу, я планую закривати рахунок і переводит в більш надійні банки. Бо наступного разу можуть списати значно більшу сумму і свою провину не визнають. Чого і раджу всім
Оплата здійснена так як було вказано дані картки (термін дії та CVV код). Оплата була проведена в мережі інтернет на іноземному сайті, через це й вказана країна реєстрації компанії.
Платіж може пройти лише за умови коректного введення даних, якщо ви не проводили оплату, то радимо перевірити чи не було у когось іншого доступу до пластику.
Що стосується повернення коштів, то оплата проведена на рахунок сторонньої компанії, якщо сума не буде списана, то її буде розблоковано і повернуто на баланс картки (в даному разі ви, як власник картки, можете звернутися на сайт де проводилась оплата, щоб відмінити платіж).
Якщо сайтом буде проведено запит на списання, то ми не можемо відмовити в цьому згідно правил платіжної системи, в той же час, нами буде проведено оскарження операції і ми зробимо все, щоб повернути ваші кошти.
Що стосується надання реквізитів, працівники не мають інформації та можливості отримати CVV код вашої картки, який потрібен для проведення операції та прив'язки картки, адже лише власник картки може замовити на свій фінансовий номер телефону даний секретний код або ж переглянути його на самому пластику.
Щоб наші клієнти могли без зайвих клопіт проводити оплати в інтернеті ми надаємо змогу отримати інтернет карту (віртуальна картка без пластикового носія, що буде у вас в Приват24).
Не забувайте слідувати заходам безпеки. ПриватБанк завжди гарантує збереження ваших коштів, але і ви повинні дбати про безпеку своїх грошей (деталі та рекомендації доступні на сайті https://privatbank.ua/safeness).