Отзыв о работе в Приват банке)

Работаю в Приват банке более полутора лет. Сказать, что работой довольна — ничего не сказать) Очень опытный коллектив, профессионалы каждый в своем деле. Всегда вовремя есть ответ на все интересуещие вопросы. Достаточно качаственная программа обучения на любом уровне. Так держать!))
Приватбанк
Добрий вечір!
Ми дуже раді бачити, що вам подобається у нас працювати. Сподіваємося на багаторічну та плідну співпрацю :)
Дякуємо, що в з нами!:)

Филипп Филиппович
Филипп Филиппович
23 березня 2021, 18:51
Отзыв — «домашнее задание» от руководства?
StarFighter27
StarFighter27
23 березня 2021, 20:48
Скорее всего выслужиться хочет
MykolaA
MykolaA
23 березня 2021, 22:02
«Работаю в Приват банке «- с такой грамотенкой лишь на должность уборщицы можно претендовать. Название банка — «Приватбанк «.
Приватбанк — крупнейший банк Украины. (вики).
Хотя, как для 2-го класса, сойдет.
sanch ☺
sanch ☺
24 березня 2021, 9:37
2012 это год рождения или порядковый номер ника?
123natali123
123natali123
2 жовтня 2025, 15:58
Навіть, не можу сказати скільки років, я обслуговуюсь у Приватбанку, майже все життя. Спочатку отримувала зарплатню, а потім вже і пенсію і завжди користувалась кредитною картою, мені це було дуже зручно. так от вчора в мене був залишок кредитних коштів більше 6 тис. на які я розраховувала, а сьогодні в мене стоїть баланс - 393 грн, тоб то без попередження мені зменшили мій ліміт на кредитні кошти. Подзвонила на 3700 і що я почула:так Вам же в цьому місяці виконається 70 років , то згідно з нашими нормативами ми маємо право зменшити ліміти на суму заборгованості з подальшим доведенням до 0, тоб то закрити кредитну карту. Май же прямим текстом, чого це ти щось хочешь, тобі вже 70 , що в тебе є якісь потреби?, пора вже думати про душу, а не про життя. Такий вирок мені виніс Приватбанк., дуже прикро,що в нашій державі таке відношення до людей. В інших державах в 80 років президентами стають. А саме незрозуміле, що таке робиться без попередження, людина на щось розраховувала, мала плани, а утром прокинулась і всі плани рухнули, бо так Приват банк вирішив. Додатково додам, що не пам’ятаю щоб в мене була якась заборгованість, завжди вкладалася по погашенню в пільговий период.Дуже неприємно, що мене вичеркнули з життя.