Неймовірно жахливе та повільне обслуговування, повне розчарування!
Помер мій тато, на спадщину залишилось декілька депозитів в різних (!) банках, в Приватбанку також є депозит, але «Дитяча копилка», яку має отримати вже мій син, його онук. Так от, коли нотаріус дала запити для мене по іншим банкам, на протязі 2-х тижнів я вже оформила все, отримала і забула. Син теж звернувся до нотаріуса з данним депозитом у Приватбанку (дитина дуже сподівалась теж вкластись в ці терміни і оплатити собі навчання в університеті).Але тут почалось «мовчання ягнят». 01.02 відправили запит…1.5 місяці ТИШІ У ВІДПОВІДЬ! В мене нема слів, щоб висловити обурення! Це не обслуговування, це жах! В жодному банку (і це підтверджують нотаріуси) нема такого хаосу і такої неповаги до клієнтів! Пробачте, але відчуття, що запит іде пішки і несе його нам сам голова! Зі слів нотаріусів, від данного банку можна очікувати по півроку відповіді!? ЦЕ ВИ ВВАЖАЄТЕ ОБСЛУГОВУВАННЯМ?
Справжні емоції висловлювати не буду, бо цензура не пропустить та і виховання не дозволить!
АЛЕ, МОЖЛИВО, ПОПЕРЕДЖУ ІНШИХ ЗАДУМАТИСЬ, ХОЧЕ ВІН, ЩОБ ЙОГО РОДИЧІ КОЛИСЬ МАЛИ ТАКИЙ ГОЛОВНИЙ БІЛЬ ЧИ НІ!?
Дякую!
P. S. І так, знаю, що будете питати номер договору і т.д. Без питань! ТРИМАЙТЕ! «КОПИЛКА ДІТЯМ» №SAMDN10000011739993.
Вже хочеться просто з посмішкою розчарування поспостерігати за «швидкісною реакцією» на данну ситуацію!