Ужасное обслуживание.

Отделение по адресу: Киевская область, с. Софиевская Борщаговка, ул. Амосова 61.
Обслуживание ужасное.
Простояла в очереди 2 часа, но попасть к специалисту так и не смогла. Специалист Елена Танчук одного клиента обслуживает больше 1 часа, не спеша, ее даже не волнует, что очередь огромная.В очереди стояла женщина с годовалым ребенком, но на это тоже не обращали никакого внимания. Другого специалиста по работе с клиентами в отделении нет. Зав. отделением не помогала специалисту, а просто сидела за компьютером, делая вид, что ее это не касается, а на вопросы почему так долго, просто отвечала — ждите.
Приватбанк
Нам дуже прикро, що вам довелось витратити час даремно. Звертаємо увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи і удосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні додатки під різні послуги тощо. Це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
Повідомте, будь ласка, нам, яка операція вас цікавить, і ми зможемо підказати, як провести її, не витрачаючи свого часу на поїздку до відділення.

Коментарі