Мінфін - Курси валют України

Встановити

Кредитка приватбанк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Anna0203 5 січня 2021, 9:18
Відділення за адресою: Ужгород, вул. Грушевського, 61
Прділюся своїм досвідом про користування кредиткою.
Під час відкриття картки для виплат «в нагрузку» в приватбанку тепер видають картку універсальна без можливості відмови від неї (раніше можна було відмовитись, а тепер потрібно звертатись знову до банку, щоб її закрити). Спершу хотіла закрити картку, але потім вирішила залишити на всякий випадок.
Мої знайомі мали не самі приємні інциденти з універсальною карткою, оскільки ці їхні правила та умови, заяви приєднання (які раджу всім прочитати перед тим як погоджуватися на все, що пропонує банк) їхній строк давності по стягненню кредиту- 50 років (хоча в цивільному кодексі загальний строк — 3роки), але подумала що на всякий випадок незай буде, просто для уникнення проблем треба уважно слідкувати та вчасно погашати (у додатку натискаючи на картку універсальна розписані всі умови погашення коли ви користуєтесь кредитними коштами).
Через деякий час мені прийшла реклама про кешбек від приватбанку.
Дуже багато разів, я прямо діставала операторів, питалася, що і які умови, як користуватися, як погашати.
Суть акції була, що за користування кредитними коштами в грудні, з січня Вам виплачують кешбек 5% від суми яку використали, перед новим роком це актуально)
Я вирішила скористатися послугою і зробити подарунок мамі -новий смартфон, прийшла придбала оплатила, а кешбек не відобразився. Я звернулася до оператора з запитанням чому так. Час опрацювання звернення 24години, але відповідь мені прийшла за 30 хвилин, банк вибачився за технічну помилку і зарахував кешбек)
А ось моїй мамі така сама акція підключилася, але як виявилось потім у розмові з оператором лише на вибрані дві категорії товпару, але ми не звернули на це увагу, шкода що вже після покупки нам сказали.
Тому можу сказати, що потрібно бути уважним з акціями від приватбанку, щоб не протрактувати невірно.
Але я задоволена роботою операторів та новорічною акцією, яку мені запропонував приватбанк, оскільки це дуже вигідна знижка вийшла для подарунку перед новим роком. Проблем з погашенням не було, головне як я зробила висновок робити це вчасно. Тому я в принципі задоволена карткою універсальна від приватбагку, та рекомендую її до використання)
Веселих Вам свят!
Приватбанк
Відповідь банку
5 січня 2021, 11:46
Добрий день!
На даний момент є можливість оформити лише картку для виплат. Якщо у відділенні вам додатково пропонують оформити картку Універсальна, ви можете відмовитись. У разі виникнення непорозумінь чи питань ми завжди раді допомогти. Достатньо звернутись в підтримку за одним із каналів, що вказані на нашому сайті pb.ua
Дійсно, окрім загальних акцій, що опубліковані на сторінці — https://newpromos.privatbank.ua/, ми можемо зробити персональну пропозицію для клієнта.
Згодні з вами і завжди наголошуємо на тому, що перед користуванням карткою, кредитом чи іншою послугою потрібно розуміти, як вона працює, щоб уникнути неприємних ситуацій через свою необачність. Саме тому на нашому сайті ми розміщуємо всю необхідну інформацію про наші продукти, а також корисні поради, наприклад, як користуватись картками і не платити зайвих комісій: https://privatbank.ua/kak
Будемо й надалі робити все, щоб вам було комфортно з нами!

Коментарі - 1

+
0
xenium777
xenium777
5 січня 2021, 12:17
#
«…а тепер потрібно звертатись знову до банку, щоб її закрити…» — не потрібно нікуди звертатися, достатньо зайти на телефоні чи комп’ютері в приват24 і закрити її, якщо не плануєте більше користуватися.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.2 45.2
USD 40.8 41.4
Всі курси банку