Для поповнення норм резервуавння Приват блокує доступ до рахунків клієнтів, які знаходяться за кордоном.
«Після того, як людина пробує зробити платіж,» — байки від третьої особи тут не заохочуються.
Реальний автор пише в форматі «Я намагався …
Все інше — від лукавого!
Я так думаю.
Реальний автор пише в форматі «Я намагався …
Все інше — від лукавого!
Я так думаю.
Вибачте, але я так і не зрозумів… Я хочу зробити платіж. Ви вимагаєте від людини в роумнінгу дзвінка. Куди? В рельсу здвонити? На дзвінки протягом години ви не відповідаєте. На цю безглузду перевірку витрачені кошти з телефону. Поповнити їх можна з рахунку який фактично заблокований. Який адекватний спосіб підтвердження ви можете запропонувати?
Закордонні банки пропонують підтвердження СМС, ідентифікацію по Skype, QR-code. Нарешті в Україні ви не вимагаєте дзвонити вам. Чому ви не пропонуєте хочаб такий самий спосіб підтверждення, як в Україні?
Пригадався анекдот радянських часів. Японська делегація приїхала в колгосп. зайшли в приймальну і чують, що голова колгоспу щось кричить. Японці питають «что там відбувається?». Секретарка пояснює, що голова розмовляє з районом. Японці поцікавились, а чи не можна просто зателефонувати в район?
Так і вашому банку незабаром будете вимагати персональної явки для проведення платежів, бо нездатні організувати зв’язок з банком.
Поясніть, як можна розблокувати рахунок цивілізованим способом?
Поясніть, як можна розблокувати рахунок цивілізованим способом?
EUR | 40 | 41 |
Після того, як людина пробує зробити платіж, приходить повідомлення про те що для здійснення платежу потрібно зробити протягом години дзвінок на номер для закордонних дзвінків. Реально доздвонитись неможливо — «оператори заняті очікуйте». навіть 20 хвилинне очікування в (в роумнінгу) безрезультатно. Альтернативні способи підтвердження відхиляються банком. Навіть не можна поповнити зареєстрований в банку номер з якого здійснюється дзвінок.
Тримайтесь подалі від цього банку!
З метою безпеки платежів і захисту коштів на рахунках, ПриватБанк використовує передові алгоритми моніторингу операцій в режимі онлайн. Дійсно, вибірково платежі можуть випадати на перевірку. Перевірка проводиться, як автоматизованими програмними комплексами так і співробітниками.
Ми приносимо свої вибачення, що доставили незручності і щиро сподіваємося, що ви ніколи не станете жертвою шахрайства. У будь-якому випадку, на поточний момент процедура саме така, але, можливо, в майбутньому будуть якісь зміни.
Бачимо, що вам вже зателефонував наш співробітник та надав інформацію стосовно вашого випадку. У разі, якщо у вас залишилися питання – ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді допомогти!