Міжбанківський платіж за тарифом миттєвого. Беремо і робимо.

Раніше можна було перераховувати гроші на рахунок іншого банку через міжбанківський платіж який коштував 3 гривні незалежно від суми переказу і здійснювався протягом 3-х робочих днів (на відміну від миттєвого переказу з карти на карту, який коштуе % від суми).
Тепер обидва типи платежів коштують % від суми, але міжбанківський платіж все ще триває 3 дні.

Міжбанківський платіж за тарифом миттєвого.
Приватбанк. Беремо і робимо.
Приватбанк
Добрий день!
Ми щиро прагнемо надавати сервіс, від якого ви будете отримувати лише позитивні емоції. Більшість потрібних вам операцій можна провести через Приват24, що дозволяє не гаяти свій час у відділенні чи шукаючи термінал.
Ми встановлюємо прозорі тарифи за свої послуги, які були б вигідними для вас та окрім того, давали б перевагу дистанційним каналам в порівнянні, наприклад, з платежами у відділенні.
Пропонуємо вам ознайомитись з актуальними тарифами та знайти для себе оптимальний спосіб проведення платежів на нашому сайті https://privatbank.ua/plategi-za-kominalnie-i-prochie-uslugi.

8 грудня 2020, 12:25
Шаблонні відповіді замість підтвердження підвищення тарифів. Приватбанк. Беремо и робимо.
OkeyDoki
OkeyDoki
8 грудня 2020, 13:27
Ахаах. А вы че думали что всегда будет бесплатно. Запомните все функции что делает банк должно быть оплачено. А то что он закрыл лазейку говорить о том что он много теряет). Но есть и другие банки в которых можно сделать операцию без комиссии. И еще один момент бесплатный сир только в мишеловке. Только у нас людишки не видят граней что вгоняет меня в печаль.
8 грудня 2020, 15:20
Ахаах. А вы че думали что я пользуюсь приватом? Запомните если человек пишет отзыв это не значит что он продолжает страдать пользуясь плохими услугами.
Мое сообщение было о том, что банк не уведомляет о смене тарифов. И что бы тот, кто его прочитает не ждал 3 дня, а использовал мгновенный платеж.
На счет граней и бесплатного сыра, советую почитать о тарифах популярных банков в UK например (револют, монзо).
zig4free
zig4free
8 грудня 2020, 21:35
Больше 2х лет как отказался от приватбанка как основного, из-за постоянного введения комиссий за то и за это. Полно банков, где те же самые услуги без комиссий, даже в счет кредитных средств.
Jokets
Jokets
8 грудня 2020, 21:33
Вообще-то и ранее срок платежа мог быть до 3х рабочих дней
Буква Ґ
Буква Ґ
11 грудня 2020, 15:33
Коммисия на счет и карточку отличается, лолка

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Міжбанківський платіж за тарифом миттєвого. Беремо і робимо.