Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк не способен решить элементарные вопросы

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
AndrosovAlex 6 грудня 2020, 15:12
Клиент банка с 2002 года.
Такой некомпетентности и неспособности решить элементарные вопросы еще не видел.
Не мене 10 лет назад некто с похожей фамилией утерял свой паспорт, а проблемы начались у меня.
С тех пор банк постоянно требует акуализировать мои данные, постоянно српашивает не терял ли я свой паспорт. При каждой актуализации банк не способен провести эту процедуру, якобы отправляя данные на дополнительную проверку, что вынуждает меня тратить время на повторные визиты. По требованию банка даже приходилось ездить в их отдел безопасности доказывать что я это я и мой паспорт у меня и я никогда его не терял и не писал заявление об утере.
Все это приводит к сложности в работе с банком, необходимость посещать отделения банка. В попытке решить эту проблему я предоставил банку все документы, которые он только пожелал. Но результат все тот же, банк не способен решить элементарную проблему.
Планирую перенсти обслуживание своих счетов (а так же счетов моих близких) в другой банк, если ситуация не решиться в ближайшее время.

Так же из опыта своих родных могу сообщить о полном самодурстве банка:
Сначала банк самовольно поднимает кредитный лимит по карте, затем по просьбе в отделении более не поднимать лимиты банк блокирует использование карты вообще. В колл центре ничего кроме «банк заблокировал карту до принятия решения» или «произошел сбой» ответить не могут. Никаких нарушений пользвания никогда ранее не было.

Часто бываю за рубежом и подвергать себя опасности остаться за рубежом с заблокированной картой по причине «банк так захотел, ожидайте 3 дня может разблокирует» желания не имею и никому не рекомендую полагаться на этот банк, так как он показывает свою несостоятельность.

Чтобы не быть голословным готов предоставить банку всю необходимую информацию.
Приватбанк
Відповідь банку
6 грудня 2020, 17:20
З метою забезпечення реалізації вимог Закону України 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення', відповідно до статей 7, 55, 56 Закону України 'Про Національний банк України', статті 63 Закону України 'Про банки і банківську діяльність' Банк зобов´язаний забезпечити у своїй діяльності застосування ризик-орієнтованого підходу та вжиття належних та ефективних заходів, спрямованих на мінімізацію ризиків використання послуг банку для легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму, вчинення інших злочинів, також, що здійснюються із використанням інформаційно-комунікаційних технологій, здійснення ризикової діяльності, також стосовно клієнтів, з якими віддалено встановлено ділові відносини.
Обов`язково розберемося, чому виникла затримка із оновленням документів, за результатом перевірки додатково вас повідомимо.
Що стосується кредитного ліміту — протягом строку кредиту розмір кредитного ліміту може бути змінений Банком в односторонньому порядку як в сторону збільшення, так і в сторону зменшення, на підставі аналізу кредитоспроможності Клієнта в рамках розміру, зазначеного у абз.1 цього пункту, та не потребує додаткового погодження із Клієнтом. https://conditions-and-rules.privatbank.ua/main/view-content-71/?lang=uk
Блокування карток не проводиться безпідставно. Процедура направлена на протидію шахрайства. З-за кордону ви завжди можете звернутись до нашого чату на сайті банку, або в мобільному додатку для вирішення питання.

Коментарі - 3

+
0
Александр Блиндер
Александр Блиндер
6 грудня 2020, 15:34
#
К сожалению в Украине все банки такие,в Европе это сумасшедшие иски от которых не уйти поэтому и банки надёжней в 1000000000000 раз
+
0
MykolaA
MykolaA
6 грудня 2020, 16:47
#
"Чтобы не быть голословным " - достаточно всего лишь перейти в другой банк. У некоторых на это уходят годы.
+
0
MykolaA
MykolaA
6 грудня 2020, 17:56
#
«Часто бываю за рубежом и подвергать себя опасности остаться » - поведайте о банковских проблемах за рубежем. Я сейчас в поездке. хотелось бы подстраховаться. Желательно факты. Демагогия не приветствуется.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.4 40
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 42 43
USD 39.4 40
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Банк не способен решить элементарные вопросы