Мінфін - Курси валют України

Встановити

В умовах пандемії бажано знайти інше рішення для вирішення подібної проблеми.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
morner 6 грудня 2020, 13:21
Зіштовхнувся з такою ситуацією: у мене виник обмін паспорта старого зразка на паспорт ID. Через деякий час, зайшовши до додатку одного з банків (а я наперед скажу, що клієнт двох банків одночасно, в тому числі і цього приват), побачив вимогу оновити дані, бо міграційна служба повідомила про те, що документ не дійсний і клієнт, тобто я, зробив новий. Я так і зробив. Завантажив та й все. Тут вирішив зайти у додаток приват, бо подумав, що те саме буде чи щось подібне, на кшталт актуалізації, але такого повідомлення чомусь не було. Ну, я подумав, може трохи пізніше з'явиться. Але так і не з'являлося воно два тижні. Тоді я вже сам вирішив написати в онлайн-форму приват24 що у мене новий паспорт ID замість книжечки і попросив розказати — як же мені оновити його у приват24, або може надати скан-копію одразу у онлайн-формі. Дівчина, яка підключилася (взагалі питань до неї немає, хороша і чемна людина і як завжди спілкування проходить добре з будь-яким, хто підключиться), сказала, що мені в такому випадку треба прийти у будь-яке відділення. Я її перепитав чи можна це зробити дистанційно онлайн, аби не наражати себе та інших на небезпеку, оскільки як бачимо, ситуація з пандемією зараз не дуже добра, а тут як назло у мене вже тиждень 37,4 температура. Дівчинка розуміє ситуацією і нічим не може допомогти. Каже приходьте тоді, коли одужаєте.
Я вирішив перепитати, а який у мене крайній строк, бо ж я можу хворіти і тиждень і більше, то на це питання вона не мала відповіді. Єдине, що ще сказала, щоб я слідкував і дивився при вході у приват24 може з'явиться повідомлення про актуалізацію і тоді ж з'явиться посилання на завантаження онлайн — от тоді і завантажите.
Ось така ситуація.

Я трохи збентежений.

На мою думку, в умовах пандемії і оцих карантинів, ще й локдауну очікуваного, можна було би розробити таку опцію, аби клієнт сам зміг оновити свої документи, як це практикується іншими банками. Чи не так? Ну або якщо до вас вже звертається сам клієнт і повідомляє, що у нього заміна документа (і тут якось дивно — один банк знає, що заміна і ДМС повідомила, а інший не знає, бо ДМС не повідомила?), то хіба не можна дистанційно це зробити ще й за його запитом? Нащо відправляти його у відділення в умовах, коли є реальна загроза здоровю?
Якось нерозумно це у сьогодення. Але це моя субєктивна думка.

Звичайно, я як одужаю, то першим ділом завітаю до відділення, але подумайте над такою опцією у майбутньому.

Інших проблем за 14 років, як я клієнт приват, у мене не було.
Приватбанк
Відповідь банку
6 грудня 2020, 15:12
Банк самостійно ініціює збір документів дистанційно у web Приват24 https://privat24.ua, без відвідування відділення. У разі, якщо після входу в акаунт, у вас з´являється повідомлення і посилання — ви можете надати документи перейшовши за посиланням.
Інструкція — https://pb.ua/short?3W1.
В іншому випадку, ви можете звернутися з документами в будь-яке відділення ПриватБанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / В умовах пандемії бажано знайти інше рішення для вирішення подібної проблеми.