Мінфін - Курси валют України

Встановити

Законослухняному клієнту неможливо скористатися послугами банку без порушень чинного законодавства

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Kolomoisha 3 грудня 2020, 19:42
Відділення за адресою: Хмельницький, вул. Купріна, 54/1
Прийшов у відділення банку аби оформити карту „Універсальна”, проте не зміг цього зробити. Співробітниця у відділенні банку вимагала зняти захисну маску в тісному приміщенні загального користування без вимірювання температури з купою інших сторонніх людей аби зробити моє фото, не попереджаючи та не пояснюючи навіщо це потрібно, хоча це є грубим порушенням розпоряджень Кабміну щодо карантинних вимог та по суті штовхає клієнта до скоєння адміністративного правопорушення, за яке передбачено штраф, не кажучи вже про ризики для життя за здоров’я людей. При цьому вона та оператори колл-центру посилалися на власний внутрішній регламент, тобто вимога фотографування клієнта у відділенні банку не регулюється директивами НБУ.

Під час першого дзвінка щодо цієї ситуації оператор колл-центру пішла уточнювати інформацію, за 15 хвилин повідомила що треба ще трохи часу та пообіцяла передзвонити впродовж години, проте ніхто так і не передзвонив. Наступного ж дня я знову подзвонив, цього разу оператор колл-центру одразу розповіла що фотофіксація робиться для можливості відео-підтвердження менеджером банку коли клієнт знаходиться за кордоном та не може скористатися рахунком через прив’язку до українського номера телефону. Варіант оформити картку без фотофіксації не передбачений, хоча залишається незрозумілим чому б не зробити цю можливість опціональною, особливо якщо це не є вимогою НБУ. При цьому як співробітниця відділення, так і оператори колл-центру наполягали що мовляв зніміть маску на секунду та не дихайте, проте у карантинних обмеженнях дозволу знаходитись без маски в приміщеннях у певних часових рамках або ж не дихаючи не передбачено. До відома співробітників банку, при знятті маски у приміщенні та повторному її одяганні ймовірність зараження різко збільшується, оскільки при цьому часточки вірусу з повітря в приміщенні проникають в шар повітря під маскою, яке потім вдихається людиною. Оскільки я законослухняний громадянин, що дбає про своє життя та здоров’я, а також життя та здоров’я оточуючих, я відмовився, на що співробітниця банку відповіла що мовляв приходьте після карантину.

Оператор колл-центру пообіцяла врахувати мої зауваження та пропозиції, але не зрозуміло в яких часових рамках це відбуватиметься. Тому я знову спробую оформити картку законним шляхом десь за тиждень, якщо знову не вийде — доведеться прискорити цей процес викликом поліції та штрафуванням відділень банку аби стимулювати дотримання карантинних обмежень та чинного законодавства.
Приватбанк
Відповідь банку
3 грудня 2020, 20:29
Добрий вечір!
АТ КБ «ПриватБанк» є банком, який сумлінно та точно дотримується вимог чинного законодавства України.
Саме тому, банк здійснює актуалізацію даних не рідше зазначених законом термінів. Також, банк піклується про здоров'я клієнтів і розробив можливість надання документів віддалено, без відвідування відділень. На даний час ви можете надати документи за допомогою Приват24.
Також, перевіримо інформацію за вашим зверненням до підтримки. Ми зателефонуємо вам додатково.

Коментарі - 6

+
0
Kolomoisha
Kolomoisha
3 грудня 2020, 20:41
#
Доброго вечора! Не можу бути впевнений в сумлінності та точності дотримання вимог чинного законодавства України щодо вимоги зняти захисну маску в приміщенні, тож залишимо це на розсуд правоохоронних органів. На мою особисту думку, відмова зняти захисну маску в приміщенні відділення банку не може слугувати причиною відмови у відкритті рахунку.
+
+16
StarFighter27
StarFighter27
3 грудня 2020, 22:43
#
Уважаемый, может быть и к лучшему, что Вам не оформили карту. Если верит нашим «правителям» грядет новый локдаун. И возможно всех опять отправят по домам. А это отсутствие всякого заработка. А это приведет к просрочке по карте Универсальная и звонкам от бешенных девиц, которые будут требовать вносить платеж при отсутствии денег и угрожать что все расскажут родным про Ваш кредит
+
+10
Kolomoisha
Kolomoisha
3 грудня 2020, 23:01
#
А з чого Ви взяли що мені потрібен кредит? Я і кредитний ліміт на ній збирався в 0 виставити, так-то.
+
+24
MykolaA
MykolaA
3 грудня 2020, 21:34
#
"Прийшов у відділення банку аби оформити карту „Універсальна”, проте не зміг 2 - дочекайтесь закінчення єпідемії, куди поспішати!
+
0
Kolomoisha
Kolomoisha
3 грудня 2020, 23:02
#
Так тому і взяв щоби мати можливість розраховуватися віддалено через Приват24! А знімаючи маску на кожен чих закінчення епідемії можна і не дочекатися.
+
+16
Toxa David
Toxa David
4 грудня 2020, 7:53
#
Одел  защитную вязанную маску на все лицо (только с прорезями для глаз) и пошел в у «відділення банку аби оформити карту „Універсальна”, проте не зміг цього зробити. Співробітниця у відділенні банку вимагала зняти захисну маску в тісному приміщенні загального користування без вимірювання температури з купою інших сторонніх людей аби зробити моє фото» Ничего в завтра возьму водяной пистолет и все же получу карту „Універсальна”. Вимогу зняти захисну маску в приміщенні  залишим  на розсуд правоохоронних органів.  :-)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.78 41.38
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Законослухняному клієнту неможливо скористатися послугами банку без порушень чинного законодавства