Развод псевдо-диджитализаторского банка на посещение отделения
1. Поддержка не может объяснить, это касается всех, или только тех, кому пришло сообщение? Разные операторы говорят по-разному
2. На вопрос, как выйти из голд-клуба — тоже варианты разные (от закрытия всех карт, до перевыпуска, и т.п.)
3. На вопрос как выйти человеку на самоизоляции из голд-клуба, ответ: «только посещение отделения». Ну ещё конечно же отстоять в толпе в очереди на морозе полдня, или целый день
Диджитал, который мы заслужили!
Нам шкода, що після спілкування з нашими операторами у вас залишилося більше питань, ніж відповідей. Дійсно, деякі Клієнти будуть переведені на стандартні умови обслуговування, що зумовить сплату членського внеску 20 грн/місяць. Таким Клієнтам були відправлені повідомлення з даною інформацією. Для того, щоб не сплачувати кошти за участь у Gold клубі – достатньо закрити усі золоті картки. Перевипустити Gold картки на звичайні є можливість в найближчому відділенні банку.
Йдемо в приватні повідомлення, щоб уточнити ваші контакти та перевірити детальніше консультації, які були вам надані нашими операторами.