Мінфін - Курси валют України

Встановити

Заблокировали все карты. Обслуговування рахунків призупинено у зв'язку з п.1.1.3.2.6 УіП

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
cju5 3 листопада 2020, 16:04
Здравствуйте, приват заблокировал счета. По причине поступление на счёт, якобы ворованных денег, которые я получил за продажу цифрового товара. Мне позвонил сотрудник службы безопасности и в хамской форме со мной общался, требовал чтобы я вернул деньги, и сказал чтобы в следующий раз при продаже просил фото карты, чтобы себя обезопасить, если будут отказываться давать фото карты, то это не безопасная сделка. Как СБ банка может давать такие рекомендации? Так как я ничего не воровал, сотрудник СБ получил отказ, после чего он бросил трубку. У меня нету технической возможность проверить происхождение денег, пусть этим банк занимается или соответствующие органы. У Вас нет законных оснований блокировать мои счета на неопределенный строк. Предоставьте решение суда или исполнительной службы.
Приватбанк
Відповідь банку
3 листопада 2020, 16:58
На жаль, вказаних у публікації даних недостатньо, щоб ідентифікувати вас, як власника рахунку, та вирішити питання. Звернулись до вас в приватному повідомленні, щоб розібратися в ситуації більш детально.

Коментарі - 4

+
+22
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
3 листопада 2020, 16:19
#
Здравствуйте. Ознакомьтесь, пожалуйста, с ЗУ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/361-20#Text
Если вы считаете, что банк в своих действиях вышел за рамки действующего закона, то у вас есть все основания требовать свои заблокированные средства через суд. Очень часто приват злоупотребляет данным законом, и суды в подобных спорах становятся на сторону клиентов. Успехов вам!
+
0
kolian
kolian
3 листопада 2020, 23:58
#
Вот и храни денежки в банке.. им показалось, а ты по судам будешь бегать- доказывать. Самое интересное в таких ситуациях, что виноват вроде как ты, да за СВОИ деньги.. а нет денег на счету все нервничают кроме тебя.
+
+15
Toxa David
Toxa David
4 листопада 2020, 8:29
#
«которые я получил за продажу цифрового товара» — опять крипта? https://bank.gov.ua/ua/legislation/Resolution_19052020_65?fbclid=IwAR1xj0s6Ixdy_1IAA5KTEiEGnmaMeZ3qIvT_7H3Ms2oo-tIf_x1OeZCu1Mg Національний банк України Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу. Додаток 19 до Положення про здійснення банками фінансового моніторингу Критерії ризику ВК/ФТ 4) клієнт провадить будь-який із таких видів діяльності: надання послуг, які важко документально підтвердити, що вони насправді були надані (наприклад, рекламні, маркетингові, консалтингові послуги, послуги з дослідження ринку, розроблення та обслуговування IT-рішень); і торгівля бінарними опціонами; діяльність, пов’язана з віртуальними активами (є постачальником послуг, пов’язаних з обігом віртуальних активів);
+
0
cju5
cju5
4 листопада 2020, 9:24
#
Приватбанк уже не знает на что ссылаться. То «Прозапобіганнятапротидіюлегалізації (відмиванню) доходів, одержанихзлочиннимшляхом, фінансуваннютероризмутафінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», теперь
предпринимательская деятельность, что дальше?  Не веду я предпринимательскую деятельность.

п. 7.7 Постанови НБУ від 12.11.2003 р. № 492 (Забороняється використовувати поточні рахунки фізичних осіб для проведення операцій, пов`язаних із здійсненням підприємницької діяльності).
п. 1.1.2.1.4. Умов та правил надання банківських послуг (Не використовувати картрахунки (для карток, емітованих на ім`я клієнта - фізичної особи) для операцій, пов`язаних з підприємницькою діяльністю).
Ви можете звернутися до правоохоронних органів і написати заяву щодо проведення розслідування факту шахрайських дій, що проводилися з участю вашої картки і вплинули на ваше обмеження в обслуговуванні в банку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Заблокировали все карты. Обслуговування рахунків призупинено у зв\'язку з п.1.1.3.2.6 УіП