Мінфін - Курси валют України

Встановити

Осторожно мошенник !

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Mila Lobachiova 19 жовтня 2020, 20:40
Мошенник, аферист
Рожков Максим Денисович
5168 8777 0276 9595
выставляет товар на продажу, получает деньги на карту и не отправляет оплаченный товар.
Переписку ведёт, якобы его супруга, и для оплаты товара указывает этот номер карты и имя (якобы своего мужа).
Больше на связь в переписке не выходит.
Приватбанк
Відповідь банку
20 жовтня 2020, 10:19
Добрий день!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку, але, на жаль, в описаній вами ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином.

У разі спроби здійснення щодо вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, у зв´язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані, є ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо вам звернутися в правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленим, відповідно до чинного законодавства, запитом всю необхідну інформацію.

Коментарі - 3

+
+4
gorsvet2
gorsvet2
31 жовтня 2020, 8:10
#
Я несколько раз писал о действиях Привата, по скотскому отношению к своим клиентам. Это в итоге приведет к краху банка, но им все равно, на «карибах» типа их не достанут.
Но вот одна категория «клиентов» их очень любит, это МОШЕННИКИ. Приват выступает в роли их КРЫШИ. Как мошенники так через Приват, и ответы на жалобы «мы типа дуже стурбовани», «не виноватая я он сам пришел»…
Вот и этот ответ банка это подтверждает, в загали по загалям, да мы боремся з шахраями, да вы в полицию обратитесь… А № карты и Ф.И.О вам нах… даны, шоб вы себе наколку на лбу сделали, для памяти?
Ваш банк очень паскуден, у вас есть на подсосе группа комментаторов, которые на любую жалобу отвечают «сам дурак», ну а ПБ то белый и пушистый. Сейчас я думаю набегут.
Кстати, в самом начале, оценка, «не зараховано» не знаю кто оценивал, може МИНФИН. Вот нах… людям которых кинули через ПБ и они писали жалобу ваше зараховано не зараховано?
+
0
Luprikon
Luprikon
20 грудня 2020, 21:51
#
Банк зацікавлений в тому, щоб оберігати своїх клієнтів від шахрайських дій, і завжди працює спільно з правоохоронними органами для розшуку і затримання зловмисників, які чинять протиправні дії щодо клієнтів банку... Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук і затримання злодіїв, згідно із законодавством, знаходяться поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи... Так яким чином банк сприяє розшуку і затриманю зловмисників???
+
+9
bessarabskij
bessarabskij
27 грудня 2020, 20:52
#
Покупатель оплатил товар, который еще не получил. Непонятно, в чем здесь вина банка? Без лоха и жизнь плоха. Почему не получить товар по Новой Почте, проверить его и потом уже заплатить. Жаловаться нужно не в банк, а в полицию. Да и она вряд ли поможет. Деньги отправлены добровольно. Пойди дакажи факт мошенничества!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку