Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк розголошує конфіденційну інформацію третім особам

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
nastyatopchiy 18 жовтня 2020, 16:14
Доброго дня. Так сталося, що виявилася необхідність в використанні кредитної картки банку у мене і мого чоловіка. Я маю кредитну картку голд, чолівк віп-клієнт з платинум картками. У чоловіка раніше великі суми по рахунках Фоп надходили і були неодноразово депозити.

У нашій сім'ї зараз почалися проблеми з затримною платежів тому, що клієнти не платять коштів по виставленим рахунках. Колл-центру це постійно пояснюється, ми стараємося не унакати дзвінків.
Співробіткини колл-центру використувують такі методи які мене виводять до істерик і сліз, тиснуть психологічно, в вихідні телефонуть дуже рано. Ладно б тільки мені та чоловікому телефонували по нашим окремим боргам, там телефонують нашим родичам і розголушують суми наших боргів ТРЕТІЙ ОСОБІ! І взагалі банк не має право навіть інформацію по моїх рахунках говорити чоловікому, не говорячи що інформація по кредитам та депозитам теж є конфіденційною!
Яке право має банк розголошувати цю інформацію. При неодноразових звереннях, з проханнями не телефонувати родичам ніяких рішень немає! Банк прикриваєсь завуальваною статею в договорі, яка передбачує використання всіх можливих методів на розсуд банку.

Тобто, банк свідомо порушує закони, розголошує інформацію Третім особам, говорячи суму заборгованостей та очікувані чи простроченні платежі.
Мої родичі, люди які мають проблеми із здоров'ям та тиском. Ви взагалі яке право маєте, телефонвувати їм і тиснути психологічно! Банк, готовий приймати наслідки від дій співробітників, які керуються з кожним місяцем все жахливішими скриптами розмов і все більше гоняться за свої бонуси???

Також обурює, те що навіть наша репутація як хороших платоспроможних клієнтів не впливає на теперішнє ставлення до нас. Звісно, ми виплатимо борги але в одночас перестанемо користуватися послугами банку.
Приватбанк
Відповідь банку
18 жовтня 2020, 17:08
Добрий день!
Нам шкода, що виникла така ситуація.
Дозвольте повідомити, що згідно умовам та правилам, в разі
виникнення простроченої заборгованості, працівник кредитного підрозділу зобов'язаний використовувати всі законні способи впливу на клієнта, щоб забезпечити погашення кредиту. Будь-яким способом доводити до відома третіх осіб інформацію про заборгованість позичальника за договором.
Ознайомитися з умовами та правилами банку ви завжди можете на сайті: https://privatbank.ua/
Після звернення вашого чоловіка, ми зафіксували скаргу та проведемо детальну перевірку стосовно комунікації працівників кредитного підрозділу, по результату якої буде здійснений зворотній зв'язок.
З повагою, ПриватБанк.

Коментарі - 1

+
0
MykolaA
MykolaA
19 жовтня 2020, 10:37
#
«обурює, те що навіть наша репутація» — в ваших руках! ТС оболгали? Оклеветали? Растоптали деловую репутацию грязными сапогами? А кто же это сделал?
Не надувайте щеки, не пускайте пыль в глаза, не летайте на Мальдивы, если в карманах ветер. Живите по средствам.
Можно продать дом, но выполнить условия кред. договора. И получить уважение партнеров и знакомых. А можно и дальше прятаться, дожидаясь суда, ареста счетов, имущества, и публичной огласки, получив заслуженный статус «БОРЖНИК»или «БАНКРОТ». Выбирайте.
ЗЫ: Ваша страна десятки лет живет в долг., но исполняет долговые обязательства.
Давать перестанут, лишь нарушит условия договора. ДумайТЕ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44 45
USD 40.7 41.3
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Банк розголошує конфіденційну інформацію третім особам