Бесполезная поддержка
Банк просит добавить «Декларація про доходи ПП
Допустимі типи файлів jpg, gif и png. Максимальний розмір файлу(ів) — 10 Мб».
В кабинете налоговой: https://cabinet.tax.gov.ua/vreporting/view/2020/... поданные декларации можно скачать только в PDF формате.
Поддержка банка в место того чтобы принять, предлагает:
«Подивіться чи є у них на сайті можливість вибрати інший формат, якщо немає, то в інтернеті можете відформатувати його».
Мега удобный и прогрессивный сервис от привата! И очень полезная поддержка!
Вроде поддержка должна этим заниматься, а не перекладывать свою работу на клиентов.
Дійсно, загальний розмір прикріплених документів не більше 10 Мб. Допустимі формати файлів, що вкладаються: jpeg, jpg, png, pdf, bmp, gif.
Не можна одночасно додавати два pdf файли, або pdf з файлом іншого розширення, наприклад: jpeg, .jpg, .png, .bmp, .gif, .pdf., А також ZIP.
Файл pdf можна прикріпити тільки один (багатосторінковий). Об'єднати декілька pdf файлів в один можна скориставшись наступними онлайн-сервісами: 1 Smallpdf, 2 PDFJoiner, 3 Ilovepdf, 4 Convertonlinefree або будь-якими іншими за власним бажанням. Банк не несе відповідальності за використання даних ресурсів клієнтами.
Вказані обмеження обумовлені технічною необхідністю.
Також ми звернулись до вас приватним повідомленням для перевірки інформації за вашим зверненням до підтримки.