Второй раз за год с карты хотели украсть деньг
Варто розуміти, що здійснення оплати можливе лише при введенні всіх даних картки та, у разі надання інформації за карткою третім особам, рекомендуємо якомога швидше її блокувати для уникнення таких прикрих ситуацій.
За вашою заявкою щодо повернення коштів, операція буде оскаржена згідно правил міжнародної платіжної системи. Ми отримали відповідь на оформлену претензію. Ми надамо Вам документи, а також рекомендації щодо подальшого проведення операції оскарження. Для цього достатньо відправити запит на пошту chargeback@privatbank.ua і вказати в темі номер заявки.
Безпека коштів та персональних даних клієнтів є одним із наших пріоритетів. В банку працює комплекс технічних та програмних засобів, котрі спрямовані на захист ваших даних та грошей. Нами постійно проводиться їх модернізація та оновлення, що дозволяє забезпечити високий рівень захищеності. Ми склали декілька простих правил, дотримуючись яких, ви не станете жертвою шахраїв — https://privatbank.ua/informational-security.
Також, нами буде надано офіційну відповідь банку за раніше зробленим запитом у встановлені законом терміни.