Мінфін - Курси валют України

Встановити

Без причин обнулили Оплату частинами!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
wilder46 5 серпня 2020, 15:12
Впродовж останнього року Приват 24 активно мене повідомляв про підвищення ліміту Оплати частинами (хоча я цього не просила). І ось вчора, я заходжу у додаток, подивитися свій ліміт — а він нульовий. У причині йдеться, що за адресою прописки є більше 50% прострочених кредитів і для перегляду рішення необхідно усім, хто має прострочений кредит його погасити. АЛЕ! НеШановний банк, моя прописка була у студентському гуртожитку, де НЕМАЄ жодної особи, яка перебувала б зі мною у родинних з'язках. Чому повинна страждати третя особа через те, що ваша колекторська служба не справляється зі своїми обов'язками??? Ви припустилися кількох помилок під час необдуманого (циркового) обнулення ліміту.
1. Ви не повідомили про його зміну
2. Люди, якщо вони і прописані у тому гуртожитку, не є моїми батьками, братом, сестрою, чоловіком/дружиною ріднею у четвертому коліні і т.д. Тому, це виглядає абсурдно! І, покажіть мені статтю, де таке положення прописано у законодавстві України.
3. У мене є картки трьох банків — і чомусь лише ваш уткнув таку нісенітницю з лімітами.

P.S. ПриватБанк, ви пробили чергове ДНО! Якщо ситуація не вирішиться, мені нічого іншого не залишатиметься, як просто закрити картку вашого банку. Відповідь у стилі — «користуйтеся частіше карткою і ваш ліміт переглянуть» можете не копіпастити і я не колектор, щоб бігати за студентами з проханнями погасити кредит — це ваші зобов'язання. Чому через вашу недороботу страждають треті особи?
Приватбанк
Відповідь банку
5 серпня 2020, 15:51
Добрий день!
Ми розуміємо, що зміна ліміту за послугою Оплата частинами стала несподіванкою. Банк приймає рішення про розмір ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників.

Основним критерієм суми ліміту Оплати частинами є кредитний ліміт по картці, який в більшості випадків є аналогічним. Ліміти переглядаються регулярно. Перевірте, будь ласка, суму ліміту через кілька днів.

Коментарі - 7

+
0
MykolaA
MykolaA
5 серпня 2020, 15:20
#
« іншого не залишатиметься, як просто закрити картку вашого банку.» - і як це позначиться на рейтингу банку? Який показник діяльності банку похитнеться?
+
0
wilder46
wilder46
5 серпня 2020, 15:28
#
«іншого не залишатиметься, як просто закрити картку вашого банку.» - це означає про ненадійність, відсутність довіри до банку. Про рейтинг у коментарі нічого не значиться.
+
0
MykolaA
MykolaA
5 серпня 2020, 15:46
#
«ненадійність, відсутність довіри до банку.» — це особисті відчуття автора, які він щиро виносить на загальне обговорення.
+
+15
wilder46
wilder46
5 серпня 2020, 15:48
#
Ви працівник банку?
+
0
MykolaA
MykolaA
6 серпня 2020, 9:02
#
Нажаль замовити за вас слівце не можу.
Спробуйте де вас ще не знають.
+
+15
Станислав Косовцов
Станислав Косовцов
5 серпня 2020, 20:04
#
Никаких ошибок банк не допустил, т.к.:
1. В этом банке нет обязанности уведомлять клиента о подобном. Вы, как клиент, который согласился обслуживаться на таких условиях, обязаны знать это, а если не знаете, то читайте банковские правила. Это условие в этих правилах прописано давным-давно - еще со времен царя Гороха, т.е. г-н. Коломойского. :)
2. Посторонние люди к вашему лимиту никакого отношения не имеют. Это просто глупые отмазки службы поддержки - надо же хоть что-то сказать. :) Статьи закона о чем-либо подобном, конечно, нет, но также нет никакой статьи закона о том, что банк обязан кого-либо кредитовать. Принятие решения о кредитовании - это всегда было на личное усмотрение кредиторов, т.к. они несут определенные риски невозврата, и закон обязывает их оценивать эти риски и принимать самостоятельно решения о выдаче кредита.
3. Это же приват! Поэтому не сильно удивляйтесь. Тут такое часто происходит. :)
+
+15
OkeyDoki
OkeyDoki
5 серпня 2020, 21:24
#
1) Начните читать договора которые вы подписываете а потом начинайте плакаться о том что банк так сделал это насчет оплаты частями. 2) насчет коллекторов у вас 2 варианты - записывайте разговоры и подавайте заявление в полицию либо просто добавляете номера в чс. 3) Если вы говорите что у вас есть карты прочитайте ихние договора которые подписали поверьте там тоже очень много интересного найдете. Просто чтобы на будущее не увидит таких отзывов о других банках как этот.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку

Курс валют в Приватбанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 43.9 44.9
USD 40.65 41.25
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝 / Без причин обнулили Оплату частинами!